Örnek Proje İçin Ankara Heyetinden Kırşehir'e Çıkarma

GÜNDEM 21.12.2021 - 13:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Örnek Proje İçin Ankara Heyetinden Kırşehir'e Çıkarma

Kırşehir Belediyesi'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştireceği üretim tesisi için Mansur Yavaş'ın talimatıyla görevlendirilen heyet fabrika binasında inc

Kırşehir Belediyesi tarafından satın alınan,  Ankara-Kayseri Karayoluna cephe olan 200 bin metrekare alan üzerinde kurulu fabrikaa gerçekleştirilecek üretim tesisi yatırımı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kırşehir'e gelerek fabrika binasında incelemede bulunmuştu.İmamoğlu buradaki konuşmasında gerçekleştirilecek olan yatırım için ''Türkiye'ye örnek olacak bir işbirliği modeli'' ifadesini kullanmıştı.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise Ankara Heyetinin de pazartesi günü geleceğini belirtmiş ve üretim tesisinin faaliyete geçirilmesi için bir sonraki aşamaya geçildiğinin müjdesini vermişti.     ANKARA HEYETİNDEN KIRŞEHİR'E ÇIKARMA Ankara Büyükşehir Belediyesi BELPA Genel Müdürü Ramazan Değerli başkanlığındaki heyet Kırşehir'deki fabrika binasına gelerek incelemelerde bulundu.Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, aralarında Ankara BB Halk Ekmek Genel Müdürü ve Ankara BB BELPAS Genel Müdürlerinin de bulunduğu heyete bina ile ilgili bilgilendirmede bulundu.Kırşehir'e geçen heyet burada Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.     Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Pazar günü İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun proje alanını yerinde tanıtımını yaptıklarını belirterek, Pazartesi günü de Ankara Büyükşehir Belediyesi Heyetini Kırşehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.Ekicioğlu, söz konusu alanda kurmayı hedefledikleri ve tarımsal sanayinin gelişmesi ve buna paralel olarak oluşacak istihdamın öneminin vurgulamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyelerinin de projeye ilgi göstererek incelemelerde bulunmasının Kırşehir için çok önemli olduğunu ifade etti.     Daha sonra Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Aydost Toplantı Salonu’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi Ekibine bir sunum gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, projenin detaylarını aktararak, hedeflerle ilgili açıklamalarda bulundu. Osman Uçar’ın sunumunun ardından S.S. Kırşehir Köy Kent Üretim İşletme Hayvancılık ve Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bülent Bilici de projenin kurulum maliyetini içeren bir sunum gerçekleştirdi.
Kırşehir Belediyesi'nin Ankara ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile gerçekleştireceği üretim tesisi için Mansur Yavaş'ın talimatıyla görevlendirilen heyet fabrika binasında inc

Kırşehir Belediyesi tarafından satın alınan,  Ankara-Kayseri Karayoluna cephe olan 200 bin metrekare alan üzerinde kurulu fabrikaa gerçekleştirilecek üretim tesisi yatırımı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Kırşehir'e gelerek fabrika binasında incelemede bulunmuştu.İmamoğlu buradaki konuşmasında gerçekleştirilecek olan yatırım için ''Türkiye'ye örnek olacak bir işbirliği modeli'' ifadesini kullanmıştı.Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise Ankara Heyetinin de pazartesi günü geleceğini belirtmiş ve üretim tesisinin faaliyete geçirilmesi için bir sonraki aşamaya geçildiğinin müjdesini vermişti.

 

 

ANKARA HEYETİNDEN KIRŞEHİR'E ÇIKARMA

Ankara Büyükşehir Belediyesi BELPA Genel Müdürü Ramazan Değerli başkanlığındaki heyet Kırşehir'deki fabrika binasına gelerek incelemelerde bulundu.Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, aralarında Ankara BB Halk Ekmek Genel Müdürü ve Ankara BB BELPAS Genel Müdürlerinin de bulunduğu heyete bina ile ilgili bilgilendirmede bulundu.Kırşehir'e geçen heyet burada Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

 

Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Pazar günü İstanbul BB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun proje alanını yerinde tanıtımını yaptıklarını belirterek, Pazartesi günü de Ankara Büyükşehir Belediyesi Heyetini Kırşehir’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getirdi.Ekicioğlu, söz konusu alanda kurmayı hedefledikleri ve tarımsal sanayinin gelişmesi ve buna paralel olarak oluşacak istihdamın öneminin vurgulamasıyla birlikte Büyükşehir Belediyelerinin de projeye ilgi göstererek incelemelerde bulunmasının Kırşehir için çok önemli olduğunu ifade etti.

 

 

Daha sonra Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi Aydost Toplantı Salonu’nda Ankara Büyükşehir Belediyesi Ekibine bir sunum gerçekleştiren Belediye Başkan Yardımcısı Osman Uçar, projenin detaylarını aktararak, hedeflerle ilgili açıklamalarda bulundu. Osman Uçar’ın sunumunun ardından S.S. Kırşehir Köy Kent Üretim İşletme Hayvancılık ve Kalkınma Kooperatifi Başkanı Bülent Bilici de projenin kurulum maliyetini içeren bir sunum gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.