Orman Yangınlarını Söndürme Çalışmalarına Kırşehir'den Ekipler de Katılıyor

GÜNDEM 01.08.2021 - 15:12, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Orman Yangınlarını Söndürme Çalışmalarına Kırşehir'den Ekipler de Katılıyor

Türkiye'nin özellşkle güney sahil şeridinde devam eden orman yangınları söndürme çalışmalarına Kırşehir Belediyesi de destek veriyor.

      Uzun süredir devam eden ve milyonlarca metrekarelik orman alanlarını ve yerleşim yerlerini yok eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ediyor.Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Antalya'ya bağlı Manavgat ve Gündoğmuş ile Muğla'ya bağlı Marmaris , Köyceğiz ve Milas'ta yangınlarını söndürme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.Yangın söndürme çalışmalarına Kırşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de katılıyor.     Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada , ''Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri 2 araç ve 5 personeliyle Marmaris ve Manavgat'taki yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.'' ifadelerini kullandı.     Öte yandan yangın söndürme çalışmaları sırasında  Kırşehir Belediyesi'ne ait araçlar bölgeden yayın yapan  A Haber ekranlarına yansıdı.
Türkiye'nin özellşkle güney sahil şeridinde devam eden orman yangınları söndürme çalışmalarına Kırşehir Belediyesi de destek veriyor.

 

 

 

Uzun süredir devam eden ve milyonlarca metrekarelik orman alanlarını ve yerleşim yerlerini yok eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları devam ediyor.Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli Antalya'ya bağlı Manavgat ve Gündoğmuş ile Muğla'ya bağlı Marmaris , Köyceğiz ve Milas'ta yangınlarını söndürme çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.Yangın söndürme çalışmalarına Kırşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri de katılıyor.

 

 

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada , ''Belediyemiz İtfaiye Müdürlüğü Ekipleri 2 araç ve 5 personeliyle Marmaris ve Manavgat'taki yangın söndürme çalışmalarına destek veriyor.'' ifadelerini kullandı.

 

 

Öte yandan yangın söndürme çalışmaları sırasında  Kırşehir Belediyesi'ne ait araçlar bölgeden yayın yapan  A Haber ekranlarına yansıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.