Orman Yangınlarına Müdahale Eden İtfaiye Erlerine Teşekkür Belgesi

YAŞAM 11.08.2021 - 14:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Orman Yangınlarına Müdahale Eden İtfaiye Erlerine Teşekkür Belgesi

Manavgat'taki yangın söndürme çalışmalarına katılan Kırşehir İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere teşekkür belgesi takdim edildi.

Tüm Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarına müdahale için Kırşehir'den giden Belediye İtfaiye müdürlüğüne bağlı itfaiye erleri Mehmet Özel, Ramazan Kolukırık ve Hüseyin Sulusaray Manavgat'taki yangın söndürme çalışmalarına katılmıştı.Yangının söndürülmesi için canla başla mücadele eden ekibe Kırşehir Belediye Başkanı Nuri Araz tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.   2020 YILINDA ÇIKAN YANGINLARDAN GEREKLİ DERS ÇIKARILMADI Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise yaptığı açıklamada; “Kırşehir halkı ve Kırşehir Belediyesi olarak memleketimizin neresinde olursa olsun yaşanan acıları paylaşıyoruz. Kırşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerimiz de nerede olursa olsun halkımızın yanına olmaya devam edecektir. Ne yazık ki çıkan orman yangınları tüm memleket olarak içimizi yaktı ve onarılması da zaman alacak. Temennimiz bu tür olaylar yaşanmadan gerekli önlemlerin alınması ve hem can hem de çevre-orman tahribatının yaşanmamasıdır.Gerekli tedbirler ve önlemler alınmadığı için sadece 2020 yılında çıkan 3399 yangında 20.971 hektar ormanımız yanmış ve sonrası için gerekli tedbirler alınmamıştır. Manavgat’ta çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan ve canla başla çalışan İtfaiye Müdürlüğü personelimizi canı gönülden tebrik ediyorum.Yaşanan orman yangınlarında yaşamını yitirenlerin vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum.” dedi.      
Manavgat'taki yangın söndürme çalışmalarına katılan Kırşehir İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı ekiplere teşekkür belgesi takdim edildi.

Tüm Türkiye'nin yüreğini yakan orman yangınlarına müdahale için Kırşehir'den giden Belediye İtfaiye müdürlüğüne bağlı itfaiye erleri Mehmet Özel, Ramazan Kolukırık ve Hüseyin Sulusaray Manavgat'taki yangın söndürme çalışmalarına katılmıştı.Yangının söndürülmesi için canla başla mücadele eden ekibe Kırşehir Belediye Başkanı Nuri Araz tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

 

2020 YILINDA ÇIKAN YANGINLARDAN GEREKLİ DERS ÇIKARILMADI

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu ise yaptığı açıklamada; “Kırşehir halkı ve Kırşehir Belediyesi olarak memleketimizin neresinde olursa olsun yaşanan acıları paylaşıyoruz. Kırşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerimiz de nerede olursa olsun halkımızın yanına olmaya devam edecektir. Ne yazık ki çıkan orman yangınları tüm memleket olarak içimizi yaktı ve onarılması da zaman alacak. Temennimiz bu tür olaylar yaşanmadan gerekli önlemlerin alınması ve hem can hem de çevre-orman tahribatının yaşanmamasıdır.Gerekli tedbirler ve önlemler alınmadığı için sadece 2020 yılında çıkan 3399 yangında 20.971 hektar ormanımız yanmış ve sonrası için gerekli tedbirler alınmamıştır. Manavgat’ta çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan ve canla başla çalışan İtfaiye Müdürlüğü personelimizi canı gönülden tebrik ediyorum.Yaşanan orman yangınlarında yaşamını yitirenlerin vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine de başsağlığı diliyorum.” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.