Onur Köksal, ''Fitneye İzin Vermeyeceğiz''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.12.2018 - 17:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Onur Köksal, ''Fitneye İzin Vermeyeceğiz''

MHP'den Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç Dr. Onur Köksal yazılı basın açıklamasında bulundu. İŞTE O AÇIKLAMA ; ''Her kim, bizi bölmeye, birbirimize düşman etmeye, ayrıştırmaya, kardeşlik hukukumuzu bozmaya, aramıza nifak sokmaya, değerlerimizi bayağılaştırıp önemsiz kılmaya, birbirimize olan saygı ve sevgi duygumuzu yok etmeye çalışıyorsa, Allah akıllarını tez elden başlarına devşirsin ve islah etsin. Her kim ki; birliğimizi, dirliğimizi hakim kılmaya çalışıyorsa, Allah onlardan razı olsun ve muvaffak kılsın. Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız. Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz. Kimsenin bölmesine, fitnesine ayrıştırmasına, gardaşı gardaşına düşman etmesine, kandırmasına müsade etmeyeceğiz. Yolumuz uzun yolumuz çetin. Rabbim birimizi bin eylesin. Azımızı çok eylesin. Zorumuzu kolay gelsin. Bizler biliriz ki " Yufka Yureklilerle Çetin Yollar Aşılmaz". O yüzden hiç kimse sakın ola Ülkücü hareketin ve Mensuplarının üzerinden oy deşiriciliģi yapmaya kalkıp sabrımızı tartmasın. Bizler Gönüller Kırmaya Değil, Gönüller Almaya Geliyoruz. Her kimin ki derdi makam ise Mevlam ondan derdi eksik etmesin. Her kimin ki derdi halka ve hakka hizmet ise Mevlam ona dert vermesin. Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız. Mevlam Yar ve Yardımcımız Olsun. Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur.''

MHP'den Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç Dr. Onur Köksal yazılı basın açıklamasında bulundu.

İŞTE O AÇIKLAMA ;

''Her kim, bizi bölmeye, birbirimize düşman etmeye, ayrıştırmaya, kardeşlik hukukumuzu bozmaya, aramıza nifak sokmaya, değerlerimizi bayağılaştırıp önemsiz kılmaya, birbirimize olan saygı ve sevgi duygumuzu yok etmeye çalışıyorsa, Allah akıllarını tez elden başlarına devşirsin ve islah etsin.
Her kim ki; birliğimizi, dirliğimizi hakim kılmaya çalışıyorsa, Allah onlardan razı olsun ve muvaffak kılsın. Bir olacağız, İri olacağız, Diri olacağız.
Bölüşürsek tok oluruz, Bölünürsek yok oluruz.
Kimsenin bölmesine, fitnesine ayrıştırmasına, gardaşı gardaşına düşman etmesine, kandırmasına müsade etmeyeceğiz. Yolumuz uzun yolumuz çetin. Rabbim birimizi bin eylesin. Azımızı çok eylesin. Zorumuzu kolay gelsin. Bizler biliriz ki " Yufka Yureklilerle Çetin Yollar Aşılmaz". O yüzden hiç kimse sakın ola Ülkücü hareketin ve Mensuplarının üzerinden oy deşiriciliģi yapmaya kalkıp sabrımızı tartmasın.
Bizler Gönüller Kırmaya Değil, Gönüller Almaya Geliyoruz. Her kimin ki derdi makam ise Mevlam ondan derdi eksik etmesin. Her kimin ki derdi halka ve hakka hizmet ise Mevlam ona dert vermesin.
Başaracağız, Başaracağız, Başaracağız.
Mevlam Yar ve Yardımcımız Olsun.
Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.