Onur Köksal,''Başından Akşama Kadar Şahsıma...''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.04.2019 - 11:01, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Onur Köksal,''Başından Akşama Kadar Şahsıma...''

MHP'nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Onur Köksal teşekkür mesajı yayınladı. Doksan gün süren bir seçim sürecinin ardından Kırşehir tercihini yapmıştır diye sözlerine başlayan Köksal , ''Bizler bu kutlu yola çıkarken Kırşehir'in en büyük sorunu işsizliktir dedik ve 40 proje 20 bin kişiye istihdam sözü verdik. Kabuğunu kıramamış bir Kırşehir be bu şehirde işsizlik yüzünden mutsuz insanlarımız vardı. Biz bu süreç içerisinde gönüllere girerek , kalp kırmayarak ve projelerimizi anlatarak milletimizin huzuruna çıktık.Asla dedikodu , fitne ve iftiraya bulaşmadık.Çünkü biz kavga için değil birlik beraberlik için aday olduk.Ancak kısır çekişmeler , büyük gelişmelerin önüne geçmiştir.Şahsıma yönelik başlangıçtan son akşama kadar ''çekilecek'' kampanyası yapıldı. Biz baştan beri yalandan iftiradan ve fitneden Allah'a sığınırız dedik ve asla bulaşmadık.Bizleri evlerine , i şyerlerine kabul eden , bağrına basan ve gönüllerini açan aziz Kırşehirli hemşehrilerime gönüller dolusu teşekkürü bir borç bilirim. Bu süreçte yanımızdan hiç ayrılmayan gerçek dava adamlarına , kapı kapı günlerce mücadele veren kadın kollarımıza minnet ve şükranlarımı sunarım.'' ifadelerine yer verdi.

MHP'nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr. Onur Köksal teşekkür mesajı yayınladı.

Doksan gün süren bir seçim sürecinin ardından Kırşehir tercihini yapmıştır diye sözlerine başlayan Köksal , ''Bizler bu kutlu yola çıkarken Kırşehir'in en büyük sorunu işsizliktir dedik ve 40 proje 20 bin kişiye istihdam sözü verdik.

Kabuğunu kıramamış bir Kırşehir be bu şehirde işsizlik yüzünden mutsuz insanlarımız vardı.

Biz bu süreç içerisinde gönüllere girerek , kalp kırmayarak ve projelerimizi anlatarak milletimizin huzuruna çıktık.Asla dedikodu , fitne ve iftiraya bulaşmadık.Çünkü biz kavga için değil birlik beraberlik için aday olduk.Ancak kısır çekişmeler , büyük gelişmelerin önüne geçmiştir.Şahsıma yönelik başlangıçtan son akşama kadar ''çekilecek'' kampanyası yapıldı.

Biz baştan beri yalandan iftiradan ve fitneden Allah'a sığınırız dedik ve asla bulaşmadık.Bizleri evlerine , i şyerlerine kabul eden , bağrına basan ve gönüllerini açan aziz Kırşehirli hemşehrilerime gönüller dolusu teşekkürü bir borç bilirim.

Bu süreçte yanımızdan hiç ayrılmayan gerçek dava adamlarına , kapı kapı günlerce mücadele veren kadın kollarımıza minnet ve şükranlarımı sunarım.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.