Önce Yanındaki Kadını Sonra Kendisini Bıçakladı

ASAYİŞ 18.08.2022 - 13:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Önce Yanındaki Kadını Sonra Kendisini Bıçakladı

Kırşehir'den Antalya'nın Manavgat İlçesine tatile giden şahıs önce beraber tatile geldiği kadını, daha sonra ise kendisini bıçakladı. Her iki kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay Manvgat İlçesi Sorgun Mahallesi Herford Caddesi üzerinde meydana geldi.İddiaya göre  Kırşehir'den Manavgat'a tatile gelen Cenap Kaman (56) ve Ayşe Z.D. (29) otomobil ile Herdford Caddesi'ne geldiklerinde araç içerisinde tartışmaya başladı.     ÖNCE YANINDAKİ KADINI BIÇAKLADI Bir süre sonra Cenap Kaman, yanında bulunan kadını bıçaklamaya başladı. Bu sırada caddeden motosikleti ile geçen 2 genç, önce kadını adamın elinden kurtardı, daha sonra ise 112 Acil Çağrı Merkezini aradı.     BOĞAZINI KESTİ İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı kadın, olay yerindeki müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Cenap Kaman, polislerin gelmesinin ardından bıçağı boğazına dayayıp önce karnını, ardından da boğazını keserek kendisine zarar verirken, polisler biber gazı sıkarak adamı etkisiz hale getirdi. Ağır yaralanan Cenap Kaman, sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, olay yerinin yakınında bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.     PARA İDDİASI İkilinin, otomobil içerisinde alkol alırken aralarında para tartışması yaşandığı ve tartışmanın sonunda bıçaklama olayının yaşandığı iddia edildi.
Kırşehir'den Antalya'nın Manavgat İlçesine tatile giden şahıs önce beraber tatile geldiği kadını, daha sonra ise kendisini bıçakladı. Her iki kişi de ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay Manvgat İlçesi Sorgun Mahallesi Herford Caddesi üzerinde meydana geldi.İddiaya göre  Kırşehir'den Manavgat'a tatile gelen Cenap Kaman (56) ve Ayşe Z.D. (29) otomobil ile Herdford Caddesi'ne geldiklerinde araç içerisinde tartışmaya başladı.

 

 

ÖNCE YANINDAKİ KADINI BIÇAKLADI

Bir süre sonra Cenap Kaman, yanında bulunan kadını bıçaklamaya başladı. Bu sırada caddeden motosikleti ile geçen 2 genç, önce kadını adamın elinden kurtardı, daha sonra ise 112 Acil Çağrı Merkezini aradı.

 

 

BOĞAZINI KESTİ

İhbarın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı kadın, olay yerindeki müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Cenap Kaman, polislerin gelmesinin ardından bıçağı boğazına dayayıp önce karnını, ardından da boğazını keserek kendisine zarar verirken, polisler biber gazı sıkarak adamı etkisiz hale getirdi. Ağır yaralanan Cenap Kaman, sağlık ekibinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından, olay yerinin yakınında bulunan bir özel hastaneye kaldırıldı.

 

 

PARA İDDİASI

İkilinin, otomobil içerisinde alkol alırken aralarında para tartışması yaşandığı ve tartışmanın sonunda bıçaklama olayının yaşandığı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.