Önce Reklamını Yaptı Sonra Sözleşmeyi Fesh Etti

SPOR 13.10.2020 - 12:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Önce Reklamını Yaptı Sonra Sözleşmeyi Fesh Etti

Kırşehir Belediyespor ile göğüs reklamı için anlaşan Efe Oto Kurtarmanın sahibi Hüseyin Koral boy boy fotoğraf verdikten sonra bahane gösterip sözleşmeyi feshettirdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor geçtiğimiz günlerde Efe Oto Kurtama'nın bağlı bulunduğu Yücesan Demir Çelik LTD. ŞTİ. ile sözleşme form göğüs reklamı için 300 bin TL'lik anlaşma imzalamıştı.Yapılan anlaşmanın resimleri ise kulüp tarafından basına servis edilmişti.Medya kuruluşları ise anlaşmayı flaş gelişme olarak paylaştı ve böylece firma daha para ödemeden reklamını gerçekleştirmiş oldu.     TAAHHÜTÜNÜ YERİNE GETİRMEDİ Kırşehir Belediyespor ile iç saha maçları için anlaşan Hüseyin Koral sözleşmedeki bir maddeyi bahane ederek 9. ayda ödemesi gereken 90 bin TL'yi ödemedi.Sözleşmeye göre 6 ay sonra ise kalan 210 bin TL'lik tutar ödenecekti.90 Bin TL'lik tutarı tahsil edemeyen Kırşehir Belediyespor kulübü ise firma ile bir araya gelerek başka bir firm ile anlaşmanın da önünü açabilmek için sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh ettiler. TARAFTAR GRUPLARINDAN SERT TEPKİ Sözleşmenin taraflarca feshinin ardından tarftar grupları duruma sert tepki gösterdi.Sizleri kulübe zarar vermek için kim gönderdi diye duruma tepki gösteren Neşet Ertaş Taraftar Grubu Lideri Halil Kurt , ''Yapılan davranış hiç etik değil.Bu firma Kırşehir'de ticaret yapacağını zannetmesin.Bunlarla alış veriş içinde olanların da insanlığından şüphe ederiz.'' ifadelerini kullandı.  
Kırşehir Belediyespor ile göğüs reklamı için anlaşan Efe Oto Kurtarmanın sahibi Hüseyin Koral boy boy fotoğraf verdikten sonra bahane gösterip sözleşmeyi feshettirdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Kırşehir Belediyespor geçtiğimiz günlerde Efe Oto Kurtama'nın bağlı bulunduğu Yücesan Demir Çelik LTD. ŞTİ. ile sözleşme form göğüs reklamı için 300 bin TL'lik anlaşma imzalamıştı.Yapılan anlaşmanın resimleri ise kulüp tarafından basına servis edilmişti.Medya kuruluşları ise anlaşmayı flaş gelişme olarak paylaştı ve böylece firma daha para ödemeden reklamını gerçekleştirmiş oldu.

 

 

TAAHHÜTÜNÜ YERİNE GETİRMEDİ

Kırşehir Belediyespor ile iç saha maçları için anlaşan Hüseyin Koral sözleşmedeki bir maddeyi bahane ederek 9. ayda ödemesi gereken 90 bin TL'yi ödemedi.Sözleşmeye göre 6 ay sonra ise kalan 210 bin TL'lik tutar ödenecekti.90 Bin TL'lik tutarı tahsil edemeyen Kırşehir Belediyespor kulübü ise firma ile bir araya gelerek başka bir firm ile anlaşmanın da önünü açabilmek için sözleşmeyi karşılıklı olarak fesh ettiler.

TARAFTAR GRUPLARINDAN SERT TEPKİ

Sözleşmenin taraflarca feshinin ardından tarftar grupları duruma sert tepki gösterdi.Sizleri kulübe zarar vermek için kim gönderdi diye duruma tepki gösteren Neşet Ertaş Taraftar Grubu Lideri Halil Kurt , ''Yapılan davranış hiç etik değil.Bu firma Kırşehir'de ticaret yapacağını zannetmesin.Bunlarla alış veriş içinde olanların da insanlığından şüphe ederiz.'' ifadelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.