Önce Eşini Sonra Kendisini Vurdu

ASAYİŞ 18.09.2022 - 11:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Önce Eşini Sonra Kendisini Vurdu

Kırşehir'de eşini vurarak kaçan şahıs polis tarafından abluka alınınca başına sıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olay Merkeze bağlı Kervansaray Mahallesi'nde meydana geldi.Boşanma aşamasında olduğu eşi Hatice Tanış (20) ile görüşmek üzere oturduğu eve gelen Mustafa Tanış (30), eşini tekrar bir araya gelmek için ikna etmeye çalıştı ancak ikili arasında tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesi ile birlikte Mustafa Tanış yanında getirdiği silahla eşinin göğsüne ateş etti ve aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.     POLİS TAKİBİ SIRASINDA İNTİHAR ETTİ Eşini vurduktan sonra olay yerinden aracıyla hızla uzaklaşan Mustafa Tanış polis tarafından takibe alındı.Özbağ yolu üzerine bir benzinlikte sıkıştırılan Mustafa Tanış aynı silahla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.Ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Tanış, hayatını kaybetti.    
Kırşehir'de eşini vurarak kaçan şahıs polis tarafından abluka alınınca başına sıkarak intihar girişiminde bulundu.

Olay Merkeze bağlı Kervansaray Mahallesi'nde meydana geldi.Boşanma aşamasında olduğu eşi Hatice Tanış (20) ile görüşmek üzere oturduğu eve gelen Mustafa Tanış (30), eşini tekrar bir araya gelmek için ikna etmeye çalıştı ancak ikili arasında tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesi ile birlikte Mustafa Tanış yanında getirdiği silahla eşinin göğsüne ateş etti ve aracına binerek olay yerinden hızla uzaklaştı. Ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz kadın tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

 

 

POLİS TAKİBİ SIRASINDA İNTİHAR ETTİ

Eşini vurduktan sonra olay yerinden aracıyla hızla uzaklaşan Mustafa Tanış polis tarafından takibe alındı.Özbağ yolu üzerine bir benzinlikte sıkıştırılan Mustafa Tanış aynı silahla başına ateş ederek intihar girişiminde bulundu.Ağır yaralı olarak Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Mustafa Tanış, hayatını kaybetti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.