Önce Arkadaşını Sonra Kendisi Vurdu

ASAYİŞ 05.09.2020 - 09:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Önce Arkadaşını Sonra Kendisi Vurdu

Kırşehir'de arkadaşını vuran şahıs daha sonra kendisini de yaraladı.Olayın ardından tutuklanan şahsın kızıyla olan diyaloğu pes dedirtti.

Olay Kaman'da meydana geldi.Arkadaş olan T.A. ile A.O. arasında tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesiyle T.A., yanında bulunan silahıyla A.O.,'yu yaraladı. Olayın etkisiyle sinir krizi geçiren T.A. elindeki silahla daha sonra kendini de yaraladı. Durumun bildirilmesi üzerine ile olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaralı A.O., ilk müdahalesinin ardından sağlık ekipleri tarafından Kaman İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. T.A.'ya müdahale eden polis ekipleri, elindeki silahı alarak güvenli bir şekilde sağlık ekiplerine teslim etti.     ''İŞİ YARIM BIRAKTIK TAM YAPAMADIK Kİ''   Arkadaşını vuran  zanlı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. "Kasten yaralama" suçundan tedavisi yapıldıktan sonra adli mercilere sevk edilen T.A. sağlık kontrolünden geçtiği Kaman Devlet Hastanesi önünde kendisini bekleyen kızı ile ilginç diyaloğa girdi. Kızının 'Bunlar da düzelecek' diye seslendiği babası T.A. 'Düzelmezse düzelmesin işi yarım yaptık tam yapamadık ki' diye cevap verdi. Yeşil Kaman TV
Kırşehir'de arkadaşını vuran şahıs daha sonra kendisini de yaraladı.Olayın ardından tutuklanan şahsın kızıyla olan diyaloğu pes dedirtti.

Olay Kaman'da meydana geldi.Arkadaş olan T.A. ile A.O. arasında tartışma çıktı.Tartışmanın büyümesiyle T.A., yanında bulunan silahıyla A.O.,'yu yaraladı. Olayın etkisiyle sinir krizi geçiren T.A. elindeki silahla daha sonra kendini de yaraladı. Durumun bildirilmesi üzerine ile olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi aldı. Yaralı A.O., ilk müdahalesinin ardından sağlık ekipleri tarafından Kaman İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı. T.A.'ya müdahale eden polis ekipleri, elindeki silahı alarak güvenli bir şekilde sağlık ekiplerine teslim etti.

 

 

''İŞİ YARIM BIRAKTIK TAM YAPAMADIK Kİ''

 

Arkadaşını vuran  zanlı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. "Kasten yaralama" suçundan tedavisi yapıldıktan sonra adli mercilere sevk edilen T.A. sağlık kontrolünden geçtiği Kaman Devlet Hastanesi önünde kendisini bekleyen kızı ile ilginç diyaloğa girdi. Kızının 'Bunlar da düzelecek' diye seslendiği babası T.A. 'Düzelmezse düzelmesin işi yarım yaptık tam yapamadık ki' diye cevap verdi.

Yeşil Kaman TV

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.