Ölümüne Neden Olan Kazayı Canlı Yayınladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2020 - 01:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ölümüne Neden Olan Kazayı Canlı Yayınladı

Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.Ölen kişinin kaz anını sosyal medya üzerinden canlı yayınladığı ortaya çıktı. Alınan bilgiye göre Terme Caddesinden İmam Hatip Lisesi istikametine doğru seyir halinde otomobil önündeki aracı sollarken sürücüsünün bir andaki dikkatsizliği nedeniyle yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.Meydana gelen kazada araçta bulunan M.M (48) olay yerinde yaşamını yitirdi.M.M'nin ölümüne neden olan kazayı canlı olarak sosyal medya hesabından yayınladığı ortaya çıktı.

Kırşehir'de meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaşamını yitirdi.Ölen kişinin kaz anını sosyal medya üzerinden canlı yayınladığı ortaya çıktı.

Alınan bilgiye göre Terme Caddesinden İmam Hatip Lisesi istikametine doğru seyir halinde otomobil önündeki aracı sollarken sürücüsünün bir andaki dikkatsizliği nedeniyle yol kenarındaki elektrik direğine çarptı.Meydana gelen kazada araçta bulunan M.M (48) olay yerinde yaşamını yitirdi.M.M'nin ölümüne neden olan kazayı canlı olarak sosyal medya hesabından yayınladığı ortaya çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.