Olmaz Olsun Böyle Market

SAĞLIK 10.10.2020 - 18:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Olmaz Olsun Böyle Market

Kırşehir'de bir esnafın müşteriye verdiği süt , ''olmaz olsun böyle market'' dedirtti.

Akçakent'ten gazetemize ulaşan bir okuyucumuz gönderdiği mesajda, '' Babam küçük kızım için marketten süt almış.Kutuyu alıp biberona süt koyacağım sırada üzerindeki son kullanma tarihi kısmı dikkatimi çekti.Sütün tadına baktığımda bozuk olduğunu anladım. Son kullanma tarihine dikkatlice baktığımda ise ay kısmındaki 9 rakamının dolma kalemle 10 yapıldığını gördüm.Sütün tadı çok kötüydü iyi ki vermemişim kızıma.Bunu paylaşırsanız sevinirim başkasının başına gelmesin.Özellikle son kullanma tarihi kısmına çok dikkat etsinler.'' ifadelerini kullandı.   İŞTE MARKET SAHİBİNİN SON KULLANMA TARİHİYLE OYNADIĞI İDDİA EDİLEN O SÜT KUTUSU  
Kırşehir'de bir esnafın müşteriye verdiği süt , ''olmaz olsun böyle market'' dedirtti.

Akçakent'ten gazetemize ulaşan bir okuyucumuz gönderdiği mesajda, '' Babam küçük kızım için marketten süt almış.Kutuyu alıp biberona süt koyacağım sırada üzerindeki son kullanma tarihi kısmı dikkatimi çekti.Sütün tadına baktığımda bozuk olduğunu anladım. Son kullanma tarihine dikkatlice baktığımda ise ay kısmındaki 9 rakamının dolma kalemle 10 yapıldığını gördüm.Sütün tadı çok kötüydü iyi ki vermemişim kızıma.Bunu paylaşırsanız sevinirim başkasının başına gelmesin.Özellikle son kullanma tarihi kısmına çok dikkat etsinler.'' ifadelerini kullandı.

 

İŞTE MARKET SAHİBİNİN SON KULLANMA TARİHİYLE OYNADIĞI İDDİA EDİLEN O SÜT KUTUSU

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.