Okul Ziyaretlerinde Öğrencilerden Selahattin Ekicioğlu'na Büyük Sevgi

EĞİTİM 11.01.2022 - 19:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Okul Ziyaretlerinde Öğrencilerden Selahattin Ekicioğlu'na Büyük Sevgi

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, okul ziyaretlerine devam ediyor.Öğrencilerin büyük sevgi ve ilgi gösterdiği Ekicioğlu öğrencilere ''icat çıkarın'' tavsiyesinde bulundu.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanında okul ziyaret programlarına devam eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu öğretmen ve idareciler ile bir araya gelerek istişarede bulunuyor.     Okulların sorunlarını dinleyen ve bunlara çözüm üretmeye çalışan Ekicioğlu, bir ülkenin gelişmesinin temelinin eğitimden başladığını bu nedenle okullarda eğitim ve öğretimin sağlıklı şekilde yürütülmesinin kendileri için öncelikli konulardan olduğunu belirtti.     Okul ziyaretlerinde en çok dikkat çeken görüntülerden birisi de öğrencilerin Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na gösterdikleri sevgi ve ilgi oldu.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu gören ve kendisiyle sohbet eden öğrenciler, bol bol resim çektirdiler.     Kasketini alan öğrencilere Ekicioğlu, ''Bu ülkenin geleceği sizsiniz.Büyüklerimiz bu ülkeyi bizlere bıraktı, bizler de en iyi şekilde sizlere aktaracağız.Bu ülkenin başarılı gençlere ihtiyacı var o nedenle bol bol icat çıkarın, geliştirin, üretin'' tavsiyelerinde bulundu.     ''GÖZLERİNDEKİ IŞILTI BİZE UMUT VE AZİM AŞILIYOR'' Okul ziyaretlerini değerlendiren ve özellikle öğrencilerin kendisine göstermiş olduğu ilgiden çok menun olduğunu dile getiren Ekicioğlu , ''Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor.Bazen bizler bile ülkenin durumu ne olacak? diye umutsuzluğa kapılabiliyoruz.Ancak çocukların ve gençlerin gözlerindeki ışıltı bize umut ve azim aşılıyor.Daha çok çalışmak ve onlara daha güzel yarınlar bırakmak için elimizden geleni yapacağız.Çünkü ilelebet yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti'ni onlara emanet edeceğiz'' şeklinde konuştu.          
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, okul ziyaretlerine devam ediyor.Öğrencilerin büyük sevgi ve ilgi gösterdiği Ekicioğlu öğrencilere ''icat çıkarın'' tavsiyesinde bulundu.

Esnaf ve vatandaş ziyaretlerinin yanında okul ziyaret programlarına devam eden Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu öğretmen ve idareciler ile bir araya gelerek istişarede bulunuyor.

 

 

Okulların sorunlarını dinleyen ve bunlara çözüm üretmeye çalışan Ekicioğlu, bir ülkenin gelişmesinin temelinin eğitimden başladığını bu nedenle okullarda eğitim ve öğretimin sağlıklı şekilde yürütülmesinin kendileri için öncelikli konulardan olduğunu belirtti.

 

 

Okul ziyaretlerinde en çok dikkat çeken görüntülerden birisi de öğrencilerin Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'na gösterdikleri sevgi ve ilgi oldu.Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu'nu gören ve kendisiyle sohbet eden öğrenciler, bol bol resim çektirdiler.

 

 

Kasketini alan öğrencilere Ekicioğlu, ''Bu ülkenin geleceği sizsiniz.Büyüklerimiz bu ülkeyi bizlere bıraktı, bizler de en iyi şekilde sizlere aktaracağız.Bu ülkenin başarılı gençlere ihtiyacı var o nedenle bol bol icat çıkarın, geliştirin, üretin'' tavsiyelerinde bulundu.

 

 

''GÖZLERİNDEKİ IŞILTI BİZE UMUT VE AZİM AŞILIYOR''

Okul ziyaretlerini değerlendiren ve özellikle öğrencilerin kendisine göstermiş olduğu ilgiden çok menun olduğunu dile getiren Ekicioğlu , ''Ülkemiz çok zor bir süreçten geçiyor.Bazen bizler bile ülkenin durumu ne olacak? diye umutsuzluğa kapılabiliyoruz.Ancak çocukların ve gençlerin gözlerindeki ışıltı bize umut ve azim aşılıyor.Daha çok çalışmak ve onlara daha güzel yarınlar bırakmak için elimizden geleni yapacağız.Çünkü ilelebet yaşayacak olan Türkiye Cumhuriyeti'ni onlara emanet edeceğiz'' şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.