Oğuzhan Asiltürk Vefat Etti

SİYASET 01.10.2021 - 10:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Oğuzhan Asiltürk Vefat Etti

Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk yaşamını yitirdi.

Ankara Şehir Hastanesi'nde zatürreye bağlı nefes darlığı nedeniyle 13 Eylül'de Ankara'da tedavi altına alınan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk (86) bugün sabah saatlerine karşı vefat etti. KARAMOLLAOĞLU: ASİLTÜRK AHİRETE İRTİHAL ETMİŞTİR Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Asiltürk vefatını "Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız, yol arkadaşımız ve dava adamı Oğuzhan Asiltürk ahirete irtihal etmiştir. Milletimizin ve camiamızın başı sağolsun. Mekanı cennet, makamı âli olsun. ifadeleriyle duyurdu.
Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk yaşamını yitirdi.

Ankara Şehir Hastanesi'nde zatürreye bağlı nefes darlığı nedeniyle 13 Eylül'de Ankara'da tedavi altına alınan Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı ve Milli Görüş Vakfı Genel Başkanı Oğuzhan Asiltürk (86) bugün sabah saatlerine karşı vefat etti.

KARAMOLLAOĞLU: ASİLTÜRK AHİRETE İRTİHAL ETMİŞTİR


Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Asiltürk vefatını "Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız, yol arkadaşımız ve dava adamı Oğuzhan Asiltürk ahirete irtihal etmiştir. Milletimizin ve camiamızın başı sağolsun. Mekanı cennet, makamı âli olsun. ifadeleriyle duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.