Öğretmen İstedi Kırşehir'den Batman'a Gittiler

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.12.2018 - 10:46, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Öğretmen İstedi Kırşehir'den Batman'a Gittiler

Batma'dan görev yapan öğretmenin çağrısıyla Batman'dan Kırşehir'e giden Kırşehir PTT-Der üyeleri, öğrenciler için hazırlanan yardım kolilerini köydeki çocuklara ulaştırdı. Batman Kozaklı ilçesi Çamlıca İlkokulu sınıf öğretmeni Ebru Çakıroğlu'nun çağrısı üzerine Kaman ilçesinden harekete geçen PTT-Der, öğrenciler için hazırladığı bot, mont, temel gıda ürünleri kolilerini köy okuluna ulaştırdı. PTT-Der Başkan Yardımcısı Mustafa Tolga Tokluoğlu, Kırşehir'den hazırlanan yardım kolileri ile paylaşma duygularını arttırdıklarını söyledi. Tokluoğlu yaptığı açıklamada, "Okulumuzdan Ebru öğretmenimiz bizimle iletişime geçerek yardım istediklerini söyledi. Biz de dernek olarak elimizden geldiğini yapacağımızı söyleyerek 30 kişilik kışlık kıyafet yardımında bulunduk. Onlara yardımcı olmak bizi çok mutlu etti. Onlar için birer tane de okul bahçesinde fidan diktik. Mesafeler asla yardımlaşmaya ve paylaşmaya engel değil yeter ki gönül istesin" dedi.

Batma'dan görev yapan öğretmenin çağrısıyla Batman'dan Kırşehir'e giden Kırşehir PTT-Der üyeleri, öğrenciler için hazırlanan yardım kolilerini köydeki çocuklara ulaştırdı.

Batman Kozaklı ilçesi Çamlıca İlkokulu sınıf öğretmeni Ebru Çakıroğlu'nun çağrısı üzerine Kaman ilçesinden harekete geçen PTT-Der, öğrenciler için hazırladığı bot, mont, temel gıda ürünleri kolilerini köy okuluna ulaştırdı.

PTT-Der Başkan Yardımcısı Mustafa Tolga Tokluoğlu, Kırşehir'den hazırlanan yardım kolileri ile paylaşma duygularını arttırdıklarını söyledi. Tokluoğlu yaptığı açıklamada, "Okulumuzdan Ebru öğretmenimiz bizimle iletişime geçerek yardım istediklerini söyledi. Biz de dernek olarak elimizden geldiğini yapacağımızı söyleyerek 30 kişilik kışlık kıyafet yardımında bulunduk. Onlara yardımcı olmak bizi çok mutlu etti. Onlar için birer tane de okul bahçesinde fidan diktik. Mesafeler asla yardımlaşmaya ve paylaşmaya engel değil yeter ki gönül istesin" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.