Öğrenciler Proje Üretti Belediye Destek Verdi

EĞİTİM 25.05.2022 - 13:18, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Öğrenciler Proje Üretti Belediye Destek Verdi

Üniversite öğrencilerinin başlattığı ''Bayat Ekmek Projesi''ne Kırşehir Belediyesi, bayat ekmek toplama aparatları üreterek destek verdi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, ekmek israfının önüne geçmek ve sokak hayvanlarına yiyecek geri dönüşümü elde etmek için ''Bayat Ekmek Projesi'' başlattı.Kırşehir Belediyesi ise öğrencilerin başlattığı projeye bayat ekmek toplama aparatları ile destek verdi.     Proje nedeniyle öğrencileri kutlayan Belediye Başkanı Ekicioğlu, ''Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Öğrencilerinin başlatmış oldukları bu anlamlı projeye Belediye olarak destek verdik. Bilindiği üzere bayat ekmeklerin çöpe gitmesine dur diyecek, sosyal sorumluluk projesi olan Bayat Ekmek Toplama Kutuları ile israfın önüne geçmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda proje üreten herkese de destek oluyoruz.     Öğrencilerimizin de hem farkındalık yaratmak hem de bayat ekmeklerin çöpe giderek israfını önlemek amacıyla hayata geçirdikleri bu proje toplumsal duyarlılık oluşturarak vatandaşlarımızın bilinçlenmesine de katkı sunacaktır. Projede emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutluyorum.” ifdelerini kullandı.  
Üniversite öğrencilerinin başlattığı ''Bayat Ekmek Projesi''ne Kırşehir Belediyesi, bayat ekmek toplama aparatları üreterek destek verdi.

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü öğrencileri, ekmek israfının önüne geçmek ve sokak hayvanlarına yiyecek geri dönüşümü elde etmek için ''Bayat Ekmek Projesi'' başlattı.Kırşehir Belediyesi ise öğrencilerin başlattığı projeye bayat ekmek toplama aparatları ile destek verdi.

 

 

Proje nedeniyle öğrencileri kutlayan Belediye Başkanı Ekicioğlu, ''Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü Öğrencilerinin başlatmış oldukları bu anlamlı projeye Belediye olarak destek verdik. Bilindiği üzere bayat ekmeklerin çöpe gitmesine dur diyecek, sosyal sorumluluk projesi olan Bayat Ekmek Toplama Kutuları ile israfın önüne geçmeyi planlıyoruz. Bu kapsamda proje üreten herkese de destek oluyoruz.

 

 

Öğrencilerimizin de hem farkındalık yaratmak hem de bayat ekmeklerin çöpe giderek israfını önlemek amacıyla hayata geçirdikleri bu proje toplumsal duyarlılık oluşturarak vatandaşlarımızın bilinçlenmesine de katkı sunacaktır. Projede emeği geçen tüm öğrencilerimizi kutluyorum.” ifdelerini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.