Öğrenciler Gelmeden Bitirmeyi Hedefliyoruz

EĞİTİM 16.06.2020 - 19:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Öğrenciler Gelmeden Bitirmeyi Hedefliyoruz

Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile bir araya gelerek Bağbaşı Kamapüsü ve çevresinde yapılacak olan üst yapı çalışmaları ile ilgili istişarede bulundu.

  Rektör Karakaya'nın makamında gerçekleşen ziyarette pandemi süreci ve kurumların yaptığı çalışamalar değerlendirildi.Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi Üniversite güzergahı üzerinde ve Bağbaşı kampüsü çevresinde yapılacak olan yol , kaldırım ve peyzaj düzenlemelerinin görüşüldüğü istişarede Rektör Karakaya, Belediye Başkanı Ekicioğlu'ya yapılacak olan çalışmalardan ötürü teşekkür etti.     ÖĞRENCİLER GELMEDEN KALAN İŞLERİ BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ   Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' Ahi Evran Üniversitesi için hayati önem taşıyan çevre yolu projesinin ilk etabı niteliğindeki yok çalışmasını Karayolları Müdürlüğü ile iş birliği yaparak tamamladık.Özellikle yurt güzergahı ve bazı kısımlar ile ilgili yapılacak olan çalışmalarla ilgili hocamızla fikir alışverişinde bulunduk.Yapılacak olan çalışmaları yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan bitirmeyi planlıyoruz.'' dedi.  
Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya ile bir araya gelerek Bağbaşı Kamapüsü ve çevresinde yapılacak olan üst yapı çalışmaları ile ilgili istişarede bulundu.

 

Rektör Karakaya'nın makamında gerçekleşen ziyarette pandemi süreci ve kurumların yaptığı çalışamalar değerlendirildi.Yeni eğitim ve öğretim yılı öncesi Üniversite güzergahı üzerinde ve Bağbaşı kampüsü çevresinde yapılacak olan yol , kaldırım ve peyzaj düzenlemelerinin görüşüldüğü istişarede Rektör Karakaya, Belediye Başkanı Ekicioğlu'ya yapılacak olan çalışmalardan ötürü teşekkür etti.

 

 

ÖĞRENCİLER GELMEDEN KALAN İŞLERİ BİTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, '' Ahi Evran Üniversitesi için hayati önem taşıyan çevre yolu projesinin ilk etabı niteliğindeki yok çalışmasını Karayolları Müdürlüğü ile iş birliği yaparak tamamladık.Özellikle yurt güzergahı ve bazı kısımlar ile ilgili yapılacak olan çalışmalarla ilgili hocamızla fikir alışverişinde bulunduk.Yapılacak olan çalışmaları yeni eğitim ve öğretim yılı başlamadan bitirmeyi planlıyoruz.'' dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.