Oğlunun Acısına Dayanamayan Doktor İntihar Etti

SAĞLIK 27.10.2022 - 01:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Oğlunun Acısına Dayanamayan Doktor İntihar Etti

Aksaray'da aile hekimi olarak görev yapan Kaman nüfusuna kayıtlı Timur Yılmaz (45), 10 ay önce intihar eden oğlu Kemal Kaan Yılmaz'ın ölümüne dayanamayarak canına kıydı.

 Aksaray’da görev yapan 45 yaşındaki  Doktor Timur Yılmaz, yaklaşık 10 ay önce 5. kattan atlayarak  intihar eden oğlunun ardından kayıplara karışmıştı.Sosyal medyadan paylaştığı , '' Olmadı, olduramadım, olacak. Kavuşma vakti. Doğduğunda söylemiştim. Seni asla bırakmam'' şeklinde mesaj paylaşan Doktor, daha sonra bir anaokulunun bahçesinde baygın şekilde bulunmuştu.Yılmaz'ın oğlunun ölümünün ardından bir süredir psikolojik tedavi aldığı öğrenildi.   ACISINA DAYANAMAYIP İNTİHAR ETTİ 14 Yaşındaki oğlu Kemal Kaan Yılmaz'ın acısına daha fazla dayanamayan Timur Yımaz, sosyal medya hesabından ''Bu Havada Gidilmez'' isimli şarkıyı paylaşarak yüksek dozda ilaç içerek yaşamına son verdi.Doktor Timur Yılmaz'ın cansız bedenine kendisinden haber alamayan meslektaşları ulaştı.  
Aksaray'da aile hekimi olarak görev yapan Kaman nüfusuna kayıtlı Timur Yılmaz (45), 10 ay önce intihar eden oğlu Kemal Kaan Yılmaz'ın ölümüne dayanamayarak canına kıydı.

 Aksaray’da görev yapan 45 yaşındaki  Doktor Timur Yılmaz, yaklaşık 10 ay önce 5. kattan atlayarak  intihar eden oğlunun ardından kayıplara karışmıştı.Sosyal medyadan paylaştığı , '' Olmadı, olduramadım, olacak. Kavuşma vakti. Doğduğunda söylemiştim. Seni asla bırakmam'' şeklinde mesaj paylaşan Doktor, daha sonra bir anaokulunun bahçesinde baygın şekilde bulunmuştu.Yılmaz'ın oğlunun ölümünün ardından bir süredir psikolojik tedavi aldığı öğrenildi.

 

ACISINA DAYANAMAYIP İNTİHAR ETTİ

14 Yaşındaki oğlu Kemal Kaan Yılmaz'ın acısına daha fazla dayanamayan Timur Yımaz, sosyal medya hesabından ''Bu Havada Gidilmez'' isimli şarkıyı paylaşarak yüksek dozda ilaç içerek yaşamına son verdi.Doktor Timur Yılmaz'ın cansız bedenine kendisinden haber alamayan meslektaşları ulaştı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.