''O Zaman Aç Değiller'' Diyecek Kadar Milletten Kopmuşlar

SİYASET 02.01.2021 - 12:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''O Zaman Aç Değiller'' Diyecek Kadar Milletten Kopmuşlar

İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış , gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'de yaşam koşullarının her geçen gün ağırlaştığını belirten Satılmış , ''Buna rağmen kendi toz pembe dünyalarında yaşayan, zamlar ve faizler altında ezilen işçi memur kesimini değil patronlarına sahip çıkan, garibi fukarayı unutan, ama seçim gelince onlarla bir olduğunu iddia eden bir iktidar ile dirsek dirseğe mücadele veriyoruz. Her fırsatta Hz.Ömer’in adaletine atıf yapan, Hz.Ömer’in “Kenar-ı Dicle’de bir kurt kapsa koyunu, gelir de Adl-i İlahi sorar Ömer’den onu,"  anlayışını benimsediklerini söyleyen fakat kalem kendilerine gelince adalet sistemini bile değiştiren bir iktidar ile karşı karşıyayız. Mecliste "Millet aç, milletin midesine kuru ekmek giriyor" sözlerine "O zaman aç değiller" diyebilecek kadar milletinden kopmuş ama sözüm ona millet sevdalısı yalanını dilinden düşürmeyen bir iktidar ile karşıkarşıyayız.'' diyerek sözlerine şu şekilde devam etti ; Şunun bilinmesini isterim ki, İYİ Parti İktidarında , kimse aç kalmayacak, tutmadığımız el, yardım etmediğimiz kimse kalmayacak. Refah seviyesinin yükseldiği, milletin gerçek memleket sevdalılarına kavuştuğu, herkesin hakkını aldığı İYİ günler olacaktır. İYİ Parti iktidarında kimse yatağına aç girmeyecek, çöplerde sokakta karnını doyurmaya çalışmayacaktır.
İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Zafer Satılmış , gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye'de yaşam koşullarının her geçen gün ağırlaştığını belirten Satılmış , ''Buna rağmen kendi toz pembe dünyalarında yaşayan, zamlar ve faizler altında ezilen işçi memur kesimini değil patronlarına sahip çıkan, garibi fukarayı unutan, ama seçim gelince onlarla bir olduğunu iddia eden bir iktidar ile dirsek dirseğe mücadele veriyoruz.
Her fırsatta Hz.Ömer’in adaletine atıf yapan, Hz.Ömer’in “Kenar-ı Dicle’de bir kurt kapsa koyunu, gelir de Adl-i İlahi sorar Ömer’den onu,"  anlayışını benimsediklerini söyleyen fakat kalem kendilerine gelince adalet sistemini bile değiştiren bir iktidar ile karşı karşıyayız.
Mecliste "Millet aç, milletin midesine kuru ekmek giriyor" sözlerine "O zaman aç değiller" diyebilecek kadar milletinden kopmuş ama sözüm ona millet sevdalısı yalanını dilinden düşürmeyen bir iktidar ile karşıkarşıyayız.''
diyerek sözlerine şu şekilde devam etti ;

Şunun bilinmesini isterim ki, İYİ Parti İktidarında , kimse aç kalmayacak, tutmadığımız el, yardım etmediğimiz kimse kalmayacak. Refah seviyesinin yükseldiği, milletin gerçek memleket sevdalılarına kavuştuğu, herkesin hakkını aldığı İYİ günler olacaktır. İYİ Parti iktidarında kimse yatağına aç girmeyecek, çöplerde sokakta karnını doyurmaya çalışmayacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.