O Uygulama Kırşehir'de de Başlıyor

EKONOMİ 22.06.2020 - 22:28, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

O Uygulama Kırşehir'de de Başlıyor

Kırşehir Belediyesi ''Askıda Fatura'' çok yakında Kırşehir'de de başlayacağını duyurdu.

1 Mart 2020 sonrası salgın nedeniyle işini kaybeden veya iş yerini kapatmak zorunda vatandaşlar için ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan uygulama daha sonra sırasıyla Ankara, İzmir ve Aydın'da da uygulanmaya başlamıştı.Uygulama ile birlikte on binlerce mağdur vatandaşın 10 milyonlarca liralık faturaları ödenmiş ve başarıya ulaşılmıştı.   KIRŞEHİR'DE DE BAŞLIYOR   ''Askıda Fatura'' uygulaması için çalışmalarını hızlandıran Kırşehir Belediyesi, resmi web sitesinden uygulamanın yakında başlatılacağını duyurdu.''Gönülden gönüle bir yol vardır'' görülmez sloganıyla duyurulan uygulama ile ilgili detayların ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.   İŞTE O DUYURU     ASKIDA FATURA” UYGULAMASI NEDİR?   İBB’nin yaşama geçirdiği “askıda fatura” uygulaması, bu zor günlerde ihtiyaç sahibi aileler ile hayırseverleri buluşturmayı hedefliyor. https://askidafatura.ibb.gov.tr adresinden erişilebilen sisteme, İBB tarafından onaylanmış ihtiyaç sahibi aileler, ödeme güçlüğü çektikleri faturalarını bırakıyor. Yine aynı adresten erişebilen herkes de bu sisteme bırakılmış faturalardan istediklerini ödeyerek dayanışmaya katkı veriyor. Böylece veren elin alan eli görmediği bir dayanışma geliştiriliyor ve ihtiyaç sahibi aileleler bir ölçüde rahatlatılmış oluyor.
Kırşehir Belediyesi ''Askıda Fatura'' çok yakında Kırşehir'de de başlayacağını duyurdu.

1 Mart 2020 sonrası salgın nedeniyle işini kaybeden veya iş yerini kapatmak zorunda vatandaşlar için ilk olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan uygulama daha sonra sırasıyla Ankara, İzmir ve Aydın'da da uygulanmaya başlamıştı.Uygulama ile birlikte on binlerce mağdur vatandaşın 10 milyonlarca liralık faturaları ödenmiş ve başarıya ulaşılmıştı.

 

KIRŞEHİR'DE DE BAŞLIYOR

 

''Askıda Fatura'' uygulaması için çalışmalarını hızlandıran Kırşehir Belediyesi, resmi web sitesinden uygulamanın yakında başlatılacağını duyurdu.''Gönülden gönüle bir yol vardır'' görülmez sloganıyla duyurulan uygulama ile ilgili detayların ise önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

 

İŞTE O DUYURU

 

 

ASKIDA FATURA” UYGULAMASI NEDİR?

 

İBB’nin yaşama geçirdiği “askıda fatura” uygulaması, bu zor günlerde ihtiyaç sahibi aileler ile hayırseverleri buluşturmayı hedefliyor.

https://askidafatura.ibb.gov.tr adresinden erişilebilen sisteme, İBB tarafından onaylanmış ihtiyaç sahibi aileler, ödeme güçlüğü çektikleri faturalarını bırakıyor.

Yine aynı adresten erişebilen herkes de bu sisteme bırakılmış faturalardan istediklerini ödeyerek dayanışmaya katkı veriyor.

Böylece veren elin alan eli görmediği bir dayanışma geliştiriliyor ve ihtiyaç sahibi aileleler bir ölçüde rahatlatılmış oluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.