O Okullara Hazırlananlara Ücretsiz Kurs İmkanı

EĞİTİM 29.12.2021 - 13:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

O Okullara Hazırlananlara Ücretsiz Kurs İmkanı

Kırşehir Belediyesi, BESYO,PMYO,POMEME VE MSÜ gibi kurumlara hazırlanan gençlere ücretsiz kurs hizmeti başlattı.

Eğitim alanında Kırşehir'in adını önemli yerlere taşıyan gençlere seslenen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bir ilke daha imza attıklarını bildirerek şunları ifade etti:   “Bilindiği üzere Kırşehir, eğitim öğretim alanında her zaman ilk akla gelen illerden biri olmuştur. Biz göreve geldiğimiz günden beri her zaman gençlerimizle birlikte olmayı ve onların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda projeleri onlarla birlikte geliştirmeyi önümüze koyduk.  Belediyemiz, spor alanında da gençlerimize bir hizmet sunarak onların yanında yer almaya devam ediyor.   Alanında deneyimli eğitmenlerimizle BESYO, PMYO, POMEM ve MSÜ’ye hazırlık kurslarımız başlıyor. Ücretsiz verilecek olan bu kurslarımıza kayıt için gençlerimiz 0542 817 45 20 numaralı telefondan başvurularını yaptırabilecekler.”
Kırşehir Belediyesi, BESYO,PMYO,POMEME VE MSÜ gibi kurumlara hazırlanan gençlere ücretsiz kurs hizmeti başlattı.

Eğitim alanında Kırşehir'in adını önemli yerlere taşıyan gençlere seslenen Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, bir ilke daha imza attıklarını bildirerek şunları ifade etti:

 

“Bilindiği üzere Kırşehir, eğitim öğretim alanında her zaman ilk akla gelen illerden biri olmuştur. Biz göreve geldiğimiz günden beri her zaman gençlerimizle birlikte olmayı ve onların ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda projeleri onlarla birlikte geliştirmeyi önümüze koyduk.  Belediyemiz, spor alanında da gençlerimize bir hizmet sunarak onların yanında yer almaya devam ediyor.

 

Alanında deneyimli eğitmenlerimizle BESYO, PMYO, POMEM ve MSÜ’ye hazırlık kurslarımız başlıyor. Ücretsiz verilecek olan bu kurslarımıza kayıt için gençlerimiz 0542 817 45 20 numaralı telefondan başvurularını yaptırabilecekler.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.