O Cinayetin Sanığına Müebbet Hapis Cezası

ASAYİŞ 25.09.2020 - 21:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

O Cinayetin Sanığına Müebbet Hapis Cezası

Kırşehir'de 2008 yılında kaybolduktan 1 ay sonra dağlık alanda gövdesi , geçen yıl ise bir inşaatta baş kısmı bulunan Ramazan Ünlüyurt'un katiline müebbet hapis cezası verildi.

Ramazan Ünlüyurt Kırşehir'in Mucur ilçesinde besicilik yapan Ramazan Ünlüyurt, 2008 yılında kayboldu. Yakınlarının ihbarı üzerine bölgede yapılan arama çalışmaları sonucu, dağlık alanda Ünlüyurt'un gövdesi bulundu. 2019 yılında bir inşaat sahasında bulunan kafatasının ise 2008 yılından öldürülen Ünlüyurt'a ait olduğu ortaya çıktı. Jandarma ekipleri, geçen yıl Ercan Kurt'u cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. Hakkında 'kasten öldürme' suçundan Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan Ercan Kurt, suçlamaları kabul etmedi. Kurt, karar duruşmasında suçu sabit görülerek, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
Kırşehir'de 2008 yılında kaybolduktan 1 ay sonra dağlık alanda gövdesi , geçen yıl ise bir inşaatta baş kısmı bulunan Ramazan Ünlüyurt'un katiline müebbet hapis cezası verildi.

Ramazan Ünlüyurt

Kırşehir'in Mucur ilçesinde besicilik yapan Ramazan Ünlüyurt, 2008 yılında kayboldu. Yakınlarının ihbarı üzerine bölgede yapılan arama çalışmaları sonucu, dağlık alanda Ünlüyurt'un gövdesi bulundu. 2019 yılında bir inşaat sahasında bulunan kafatasının ise 2008 yılından öldürülen Ünlüyurt'a ait olduğu ortaya çıktı. Jandarma ekipleri, geçen yıl Ercan Kurt'u cinayet şüphelisi olarak gözaltına aldı. Hakkında 'kasten öldürme' suçundan Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesinde dava açılan Ercan Kurt, suçlamaları kabul etmedi. Kurt, karar duruşmasında suçu sabit görülerek, müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.