O Arazi İle İlgili İnceleme Başlatıldı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.07.2019 - 19:35, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

O Arazi İle İlgili İnceleme Başlatıldı

Kırşehir Belediyesinde iken ilginç şekilde el değiştirilerek 3 milyon Türk Lirası karşılığında satılığa çıkarılan değerli arsa ile ilgili inceleme başlatıldı. 29 Mart 2009 yerel seçimlerinden yaklaşık 6 ay sonra Kırşehir Belediyesi bünyesine geçirilen daha sonra 29/06/2012 tarihinde ise muhtemelen düşük bir ücret karşılığı olarak Özsarılar Madencilik'e , 03/05/2013 tarihinde ise yine muhtemelen düşük bir ücret karşılığında Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin en büyük hissedarı olduğu Han Gıda Yapı Ltd. Şti.'ye devredilen arsa yine Han Gıda Yapı ortaklarından olan Serkan Demir tarafından 3 Milyon Türk Lirası bedeli karşılığı internet üzerinden satışa çıkarılmıştı. İNCELEME BAŞLATILDI Sadece bir arsa üzerinden yapılan bu devirler üzerine söz konusu arsa ile birlikte belirlenen başka taşınmazlar ile ilgili de inceleme başlatıldı.Müfettişler bu devirlerin ve taşınmaz satışlarının perde arkasını araştırmak üzere taşınmazlara ait dosyaları incelemeye başladı.

Kırşehir Belediyesinde iken ilginç şekilde el değiştirilerek 3 milyon Türk Lirası karşılığında satılığa çıkarılan değerli arsa ile ilgili inceleme başlatıldı.

29 Mart 2009 yerel seçimlerinden yaklaşık 6 ay sonra Kırşehir Belediyesi bünyesine geçirilen daha sonra 29/06/2012 tarihinde ise muhtemelen düşük bir ücret karşılığı olarak Özsarılar Madencilik'e , 03/05/2013 tarihinde ise yine muhtemelen düşük bir ücret karşılığında Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'nin en büyük hissedarı olduğu Han Gıda Yapı Ltd. Şti.'ye devredilen arsa yine Han Gıda Yapı ortaklarından olan Serkan Demir tarafından 3 Milyon Türk Lirası bedeli karşılığı internet üzerinden satışa çıkarılmıştı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Sadece bir arsa üzerinden yapılan bu devirler üzerine söz konusu arsa ile birlikte belirlenen başka taşınmazlar ile ilgili de inceleme başlatıldı.Müfettişler bu devirlerin ve taşınmaz satışlarının perde arkasını araştırmak üzere taşınmazlara ait dosyaları incelemeye başladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.