O Araç Satışa Çıkarıldı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.01.2020 - 12:16, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

O Araç Satışa Çıkarıldı

Kırşehir'in AKP'li eski belediye başkanı Yaşar Bahçeci yeni aracını satışa çıkardı. 31 Mart seçimlerinin ardından görevi CHP'li Selahattin Ekicioğlu'na devreden ve makam aracından inen Yaşar Bahçeci Audi A6 marka ve model aracı kullanmaya başlamıştı.Bahçeci yeni aracını internet üzerinden satışa çıkardı. Aracın tanıtımı için çekilen resimlerin Kırşehir'de olmasına rağmen aracın satış yeri olarak Çorum gösterildi. Lüks aracı Çorum'da bir galericinin satışa çıkardığı belirlendi.Resmi kayıtlarda Yaşar Bahçeci'ye ait olan araç için 515 Bin TL isteniyor.Satışa çıkarılan lüks araç ile ilgili açıklama kısmında ise , ''Aracımız genelde Ankara'da , orada görülebilir.'' ibaresi dikkat çekti. İZMİR TİCARET ODASINA ZİYARET Görevi devrettikten sonra iş dünyasına yönelen Kırşehir Belediyesi eski Başkanı Yaşar Bahçeci İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener'i makamında ziyaret etti. Bahçeci Özgener'e Kırşehir'e özgü Onyx mermer hediye etti.

Kırşehir'in AKP'li eski belediye başkanı Yaşar Bahçeci yeni aracını satışa çıkardı.

31 Mart seçimlerinin ardından görevi CHP'li Selahattin Ekicioğlu'na devreden ve makam aracından inen Yaşar Bahçeci Audi A6 marka ve model aracı kullanmaya başlamıştı.Bahçeci yeni aracını internet üzerinden satışa çıkardı. Aracın tanıtımı için çekilen resimlerin Kırşehir'de olmasına rağmen aracın satış yeri olarak Çorum gösterildi.

Lüks aracı Çorum'da bir galericinin satışa çıkardığı belirlendi.Resmi kayıtlarda Yaşar Bahçeci'ye ait olan araç için 515 Bin TL isteniyor.Satışa çıkarılan lüks araç ile ilgili açıklama kısmında ise , ''Aracımız genelde Ankara'da , orada görülebilir.'' ibaresi dikkat çekti.

İZMİR TİCARET ODASINA ZİYARET

Görevi devrettikten sonra iş dünyasına yönelen Kırşehir Belediyesi eski Başkanı Yaşar Bahçeci İzmir Ticaret Odası Başkanı Mahmut Özgener'i makamında ziyaret etti.

Bahçeci Özgener'e Kırşehir'e özgü Onyx mermer hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.