O Afişlere Toplatma ve Soruşturma Kararı

SİYASET 10.04.2021 - 09:44, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

O Afişlere Toplatma ve Soruşturma Kararı

Mudanya'nın ardından Kırşehir'de de raket ve bilboardlara asılan afişler toplatıldı ve soruşturma açıldı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının, bir siyasi partinin kentteki billboard ve raket afişlerinde Cumhurbaşkanına hakaret suçu işlendiği iddiasıyla soruşturma başlattığı bildirildi. Toplatılan afişlere el konulduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi ; "Kırşehir il merkezinde bir siyasi partinin logosu ile billboard ve raketlere asılan afişlerin içeriği itibarıyla Cumhuriyet Başsavcılığımızca Cumhurbaşkanına hakaret suçundan soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında gerekli tespitler yapılarak afişlere CMK hükümleri gereğince suç delili olmaları sebebi ile el konulmuştur. El koyma işlemi afişleri asan firma yetkililerinin afişleri bulundukları yerden çıkararak kolluk kuvvetlerine teslim etmeleri suretiyle icra edilmiştir."
Mudanya'nın ardından Kırşehir'de de raket ve bilboardlara asılan afişler toplatıldı ve soruşturma açıldı.

Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığının, bir siyasi partinin kentteki billboard ve raket afişlerinde Cumhurbaşkanına hakaret suçu işlendiği iddiasıyla soruşturma başlattığı bildirildi.

Toplatılan afişlere el konulduğu vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi ;

"Kırşehir il merkezinde bir siyasi partinin logosu ile billboard ve raketlere asılan afişlerin içeriği itibarıyla Cumhuriyet Başsavcılığımızca Cumhurbaşkanına hakaret suçundan soruşturma başlatılmıştır. Soruşturma kapsamında gerekli tespitler yapılarak afişlere CMK hükümleri gereğince suç delili olmaları sebebi ile el konulmuştur. El koyma işlemi afişleri asan firma yetkililerinin afişleri bulundukları yerden çıkararak kolluk kuvvetlerine teslim etmeleri suretiyle icra edilmiştir."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.