Nevşehirspor Maçı Sonrası TFF Kırşehirspor’a Ceza Yağdırdı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.03.2017 - 12:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Nevşehirspor Maçı Sonrası TFF Kırşehirspor’a Ceza Yağdırdı

Bölgesel Amatör Lig’de 2 hafta önce oynanan Kırşehirspor-Nevşehirspor müsabakası sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Kırşehirspor'a ceza yağdırdı. Amatör Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen cezada 26 Şubat tarihinde Ahi Stadyumunda oynanan Kırşehirspor-Nevşehirspor maçı esnası ve sonrasında çıkan olaylarda takım halinde sportmenliğe aykırı davranışta bulunulması nedeni ile Kırşehirspor’a 600 lira, çalıştırıcı Sinan Güneş’e 75 gün hak mahrumiyeti ile birlikte 2 bin lira para cezası ve Sağlık memuru Serkan Aşıroğlu’na da hakeme saldırması nedeniyle 90 günlük hak mahrumiyeti cezası verildi. Oynana müsabakanın 89. dakikasında hakemin de büyük hatası neticesinde Nevşehirspor’un attığı golde Kırşehirspor camiası tarafından kaleciye faul yapıldığı ileri sürülmüş ve Kırşehirspor futbolcuları ve teknik kadro hakem Şehmuz Ünverdi'ye  uzun süre itiraz etmişti.
Bölgesel Amatör Lig’de 2 hafta önce oynanan Kırşehirspor-Nevşehirspor müsabakası sonrası Türkiye Futbol Federasyonu Kırşehirspor'a ceza yağdırdı.

Amatör Futbol Disiplin Kurulu tarafından verilen cezada 26 Şubat tarihinde Ahi Stadyumunda oynanan Kırşehirspor-Nevşehirspor maçı esnası ve sonrasında çıkan olaylarda takım halinde sportmenliğe aykırı davranışta bulunulması nedeni ile Kırşehirspor’a 600 lira, çalıştırıcı Sinan Güneş’e 75 gün hak mahrumiyeti ile birlikte 2 bin lira para cezası ve Sağlık memuru Serkan Aşıroğlu’na da hakeme saldırması nedeniyle 90 günlük hak mahrumiyeti cezası verildi. Oynana müsabakanın 89. dakikasında hakemin de büyük hatası neticesinde Nevşehirspor’un attığı golde Kırşehirspor camiası tarafından kaleciye faul yapıldığı ileri sürülmüş ve Kırşehirspor futbolcuları ve teknik kadro hakem Şehmuz Ünverdi'ye  uzun süre itiraz etmişti.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.