Nevşehir Eski Belediye Başkanı Rasim Arı Kırşehir'e Geliyor

SİYASET 15.02.2022 - 22:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Nevşehir Eski Belediye Başkanı Rasim Arı Kırşehir'e Geliyor

Nevşehir Eski Belediye Başkanı Rasim Arı Kırşehir'e geliyor.

Kendisinden önce AK Parti dönemindeki yolsuzlukları araştırdığı için istifa ettirildiği iddia edilen Nevşehir Eski Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti'den de istifa etmişti.İYİ Parti'ye geçeceği konuşulan Rasim Arı, Kırşehir'e geliyor. Daha önce Kırşehir'den bir vatandaşın arı kıyafeti giyen çocuğunu paylaşarak, '' Kırşehir'de bir yavru Alperen, Bize düşen haftaya Kırşehir programı yapmak'' ifadelerini kullanmıştı.     Rasim Arı bu kez hesabından , ''16 Şubat Çarşamba günü saat 19:00'da Coffemonia'da olacağını belirtti'' İŞTE O PAYLAŞIM :
Nevşehir Eski Belediye Başkanı Rasim Arı Kırşehir'e geliyor.

Kendisinden önce AK Parti dönemindeki yolsuzlukları araştırdığı için istifa ettirildiği iddia edilen Nevşehir Eski Belediye Başkanı Rasim Arı, AK Parti'den de istifa etmişti.İYİ Parti'ye geçeceği konuşulan Rasim Arı, Kırşehir'e geliyor.

Daha önce Kırşehir'den bir vatandaşın arı kıyafeti giyen çocuğunu paylaşarak, '' Kırşehir'de bir yavru Alperen, Bize düşen haftaya Kırşehir programı yapmak'' ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Rasim Arı bu kez hesabından , ''16 Şubat Çarşamba günü saat 19:00'da Coffemonia'da olacağını belirtti''

İŞTE O PAYLAŞIM :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.