Nevşehir Belediyesi Yine Bildiğiniz Gibi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.11.2019 - 11:33, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Nevşehir Belediyesi Yine Bildiğiniz Gibi

Daha önce Hacıbektaş Belediyesi'ne yönelik ''küstah'' tavrıyla gündeme gelen AKP’li Nevşehir Belediyesi, 10 Kasım anmasında Atatürk yerine Erdoğan’ın fotoğrafını kullandı. Öğrencilerin kullanımına sunmak için Nevşehir Belediyesinden randevu isteyen ancak randevu saatinde yerinde olmadığı bildirilen Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok yaşananlara tepki göstermiş ve daha sonra Kırşehir Belediyesinden aynı talepte bulunmuştu.Kırşehir Belediyesi de Hacıbektaş'a 1 otobüs tahsis etmişti.Olayın ardından Nevşehir Belediyesi ve Başkanı Rasim Arı twitter hesabı üzerinden küstah açıklamalarda bulunmuştu. 10 KASIM'DA ERDOĞAN VAR ATATÜRK YOK AKP’li Nevşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da bir ‘anma’ mesajı yayımladı. Belediyenin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı kullanıldı. Belediye tarafından paylaşılan mesajda “Saygıyla #10Kasım” yazıldı. Mesajla paylaşılan görselde ise Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü ve Erdoğan görseli kullanıldı.  BELEDİYEYE TEPKİ Nevşehir Belediyesi’nin bu paylaşımı sosyal medyada tartışma konusu oldu. Belediyenin “Saygıyla…” notuyla paylaştığı fotoğrafa Twitter kullancıları tepkilerini dile getirdi. Birçok Nevşehirli , ''Nevşehirli olmaktan utanç duydum'' yorumunda bulundu. Belediye tarafından yapılan paylaşım:
Daha önce Hacıbektaş Belediyesi'ne yönelik ''küstah'' tavrıyla gündeme gelen AKP’li Nevşehir Belediyesi, 10 Kasım anmasında Atatürk yerine Erdoğan’ın fotoğrafını kullandı.

Öğrencilerin kullanımına sunmak için Nevşehir Belediyesinden randevu isteyen ancak randevu saatinde yerinde olmadığı bildirilen Hacıbektaş Belediye Başkanı Yoldaş Altıok yaşananlara tepki göstermiş ve daha sonra Kırşehir Belediyesinden aynı talepte bulunmuştu.Kırşehir Belediyesi de Hacıbektaş'a 1 otobüs tahsis etmişti.Olayın ardından Nevşehir Belediyesi ve Başkanı Rasim Arı twitter hesabı üzerinden küstah açıklamalarda bulunmuştu.

10 KASIM'DA ERDOĞAN VAR ATATÜRK YOK

AKP’li Nevşehir Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü olan 10 Kasım’da bir ‘anma’ mesajı yayımladı. Belediyenin resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fotoğrafı kullanıldı.

Belediye tarafından paylaşılan mesajda “Saygıyla #10Kasım” yazıldı. Mesajla paylaşılan görselde ise Mustafa Kemal Atatürk’ün sözü ve Erdoğan görseli kullanıldı. 

BELEDİYEYE TEPKİ

Nevşehir Belediyesi’nin bu paylaşımı sosyal medyada tartışma konusu oldu. Belediyenin “Saygıyla…” notuyla paylaştığı fotoğrafa Twitter kullancıları tepkilerini dile getirdi. Birçok Nevşehirli , ''Nevşehirli olmaktan utanç duydum'' yorumunda bulundu.

Belediye tarafından yapılan paylaşım:

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.