Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya Sİlahlı Saldırı

GÜNDEM 12.12.2020 - 20:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'ya Sİlahlı Saldırı

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Aksaray dönüş yolunda iken silahlı saldırıya uğradı.Olayda herhangi bir yaralanmadığı olayda Arı'nın makam aracı tüfek saçmaları nedeniyle delik deşik oldu.

Olay,  19.00 sıralarında Aksaray - Nevşehir Karayolunun 6. kilometresinde Genç Osman Köyü civarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Nevşehir’e giden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın aracına nereden geldiği belirlenemeyen tüfek saçmaları isabet etti.     Bunun üzerine araçta bulunan Belediye Başkanı Arı’nın koruması ve araç şoförü olaya müdahale etmek için araçtan indi. Kimsenin olmadığı karayolunda güvenlik gerekçeleriyle Belediye Başkanı Rasim Arı Aksaray’a dönüş yaparken, olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi.     Ekipler bölgeyi adeta abluka altına alarak güvenlik önlemleri kapsamında geniş çaplı aramalar yaptı. Aramalarda bir tüfeğe ait boş kapsüller bulunurken, jandarma ve polis ekipleri bölgede uzun süre arama ve denetim yaptı. RASİM ARI'DAN SALDIRI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamasında ise "Yaşanan talihsiz hadisenin henüz ne olduğunu bilmiyoruz. Orası avlanma bölgesi. Avlanma bölgesinde tesadüfen isabet etmiş bir saçma olduğunu düşünüyoruz. Yoksa ne bizim kimse ile işimiz olur ne kimsenin bizimle bir işi olur. Tesadüf yada tavafuk olan bir durum olduğunu düşünüyoruz. Onun haricinde bir şey yok, biz işimize gücümüze bakıyoruz. Ama "Her kuşunda eti yenmez" onuda bilesiniz. Ben işimi yaparım.Burası babamın malı yada çiftliği değil. Burası tüm Nevşehirlilerin ortak kamusal bir şirketi. Ve 115 bin 500 kişinin ortak olduğu bu kamusal şirkette, Bana verilen bu emaneti en iyi şekilde yerine getirmek için, Ben işimi yaparım. Başkaları ne yapmış ne etmiş bizi ilgilendirmez" dedi.  
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Aksaray dönüş yolunda iken silahlı saldırıya uğradı.Olayda herhangi bir yaralanmadığı olayda Arı'nın makam aracı tüfek saçmaları nedeniyle delik deşik oldu.

Olay,  19.00 sıralarında Aksaray - Nevşehir Karayolunun 6. kilometresinde Genç Osman Köyü civarında yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Aksaray’dan Nevşehir’e giden Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’nın aracına nereden geldiği belirlenemeyen tüfek saçmaları isabet etti.

 

 

Bunun üzerine araçta bulunan Belediye Başkanı Arı’nın koruması ve araç şoförü olaya müdahale etmek için araçtan indi. Kimsenin olmadığı karayolunda güvenlik gerekçeleriyle Belediye Başkanı Rasim Arı Aksaray’a dönüş yaparken, olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri sevk edildi.

 

 

Ekipler bölgeyi adeta abluka altına alarak güvenlik önlemleri kapsamında geniş çaplı aramalar yaptı. Aramalarda bir tüfeğe ait boş kapsüller bulunurken, jandarma ve polis ekipleri bölgede uzun süre arama ve denetim yaptı.

RASİM ARI'DAN SALDIRI İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Belediye Başkanı Rasim Arı yaptığı açıklamasında ise "Yaşanan talihsiz hadisenin henüz ne olduğunu bilmiyoruz. Orası avlanma bölgesi. Avlanma bölgesinde tesadüfen isabet etmiş bir saçma olduğunu düşünüyoruz. Yoksa ne bizim kimse ile işimiz olur ne kimsenin bizimle bir işi olur. Tesadüf yada tavafuk olan bir durum olduğunu düşünüyoruz. Onun haricinde bir şey yok, biz işimize gücümüze bakıyoruz. Ama "Her kuşunda eti yenmez" onuda bilesiniz. Ben işimi yaparım.Burası babamın malı yada çiftliği değil. Burası tüm Nevşehirlilerin ortak kamusal bir şirketi. Ve 115 bin 500 kişinin ortak olduğu bu kamusal şirkette, Bana verilen bu emaneti en iyi şekilde yerine getirmek için, Ben işimi yaparım. Başkaları ne yapmış ne etmiş bizi ilgilendirmez" dedi.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.