Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı AK Parti'den İstifa Etti

GÜNDEM 22.01.2021 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı AK Parti'den İstifa Etti

31 Martta AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Rasim Arı'nın belediye başkanlığından istifası istendi.Rasim Arı ise Belediye Başkanlığından değil partisinden istifa ederek bağımsız olarak devam etme kararı aldı.

Nevşehir'de bomba etkisi yaratan bir gelişme yaşandı.Alınan bilgiye göre AK Parti Genel Merkezi Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın istifasını istedi.Rasim Arı ise belediye başkanlığından değil partisinden istifa ederek yola bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı aldı.   ŞİKAYET EDİLDİ   İddiaya göre AK Parti Genel Merkezine giden bir grup partili Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı şikayet etti.AK Parti genel merkezi ise iddiaları araştırarak Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı Ankara'ya çağırdı.Gün içerisinde genel merkeze giden Arı'dan Belediye Başkanlığından istifası istendi.Rasim Arı ise tüm baskılara rağmen Belediye Başkanlığından istifa etmeyeceğini bildirdi ve partisinden istifa etti.   AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR   Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın ilerleyen saatlerde konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.
31 Martta AK Parti'den Nevşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Rasim Arı'nın belediye başkanlığından istifası istendi.Rasim Arı ise Belediye Başkanlığından değil partisinden istifa ederek bağımsız olarak devam etme kararı aldı.

Nevşehir'de bomba etkisi yaratan bir gelişme yaşandı.Alınan bilgiye göre AK Parti Genel Merkezi Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın istifasını istedi.Rasim Arı ise belediye başkanlığından değil partisinden istifa ederek yola bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı aldı.

 

ŞİKAYET EDİLDİ

 

İddiaya göre AK Parti Genel Merkezine giden bir grup partili Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı şikayet etti.AK Parti genel merkezi ise iddiaları araştırarak Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'yı Ankara'ya çağırdı.Gün içerisinde genel merkeze giden Arı'dan Belediye Başkanlığından istifası istendi.Rasim Arı ise tüm baskılara rağmen Belediye Başkanlığından istifa etmeyeceğini bildirdi ve partisinden istifa etti.

 

AÇIKLAMA YAPMASI BEKLENİYOR

 

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın ilerleyen saatlerde konu ile ilgili açıklama yapması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.