Netflix'te Yayınlanacak Ünlü Filmin Çekimleri Kırşehir'de Yapılacak

SANAT 10.08.2021 - 12:19, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Netflix'te Yayınlanacak Ünlü Filmin Çekimleri Kırşehir'de Yapılacak

Kemal Varol'un ünlü romanı Aşıklar Bayramı sinemaya uyarlanıyor.Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un olacağı filmin çekimlerinin Kırşehir'de yapılacağı öğrenildi.

2019 yılında Dünyada yılın kitabı seçilen ve bu yıl da Attil İlhan Roman Ödülü'nü alan Kemal Varol'un kaleme aldığı ''Aşıklar Bayramı'' romanı sinemaya uyarlanıyor.Ulusal ve uluslararası alanda pek çok ödül almış “Sonbahar”, “Gelecek Uzun Sürer”, “Rüzgarın Hatıraları” filmleriyle tanınan yönetmen Özcan Alper ve Kemal Varol'un senaryosunu birlikte yazdığı film Netflix'te yayınlanacak.Filmde saz aşığı Heves Ali avukat oğlu Yusuf'un Kars'a olan yolculukları anlatılacak.Filmde baba rolünü usta oyuncu Settar Tanrıöğen bulunurken , oğul rolünde ise Kıvanç Tatlıtuğ olacak.   ÇEKİMLER KIRŞEHİR'DE YAPILACAK Nar Film tarafından çekilecek olan ve Netflix'te yayınlanacak filmin çekimlerinin ise Kırşehir'de yapılacağı öğrenildi.Yapım şirketi çekimler için gerekli izinleri Kırşehir Valiliği'nden aldı.Çekimler ve filmin yayınlanacağı tarihler ile ilgili detayların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.      
Kemal Varol'un ünlü romanı Aşıklar Bayramı sinemaya uyarlanıyor.Başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ'un olacağı filmin çekimlerinin Kırşehir'de yapılacağı öğrenildi.

2019 yılında Dünyada yılın kitabı seçilen ve bu yıl da Attil İlhan Roman Ödülü'nü alan Kemal Varol'un kaleme aldığı ''Aşıklar Bayramı'' romanı sinemaya uyarlanıyor.Ulusal ve uluslararası alanda pek çok ödül almış “Sonbahar”, “Gelecek Uzun Sürer”, “Rüzgarın Hatıraları” filmleriyle tanınan yönetmen Özcan Alper ve Kemal Varol'un senaryosunu birlikte yazdığı film Netflix'te yayınlanacak.Filmde saz aşığı Heves Ali avukat oğlu Yusuf'un Kars'a olan yolculukları anlatılacak.Filmde baba rolünü usta oyuncu Settar Tanrıöğen bulunurken , oğul rolünde ise Kıvanç Tatlıtuğ olacak.

 

ÇEKİMLER KIRŞEHİR'DE YAPILACAK

Nar Film tarafından çekilecek olan ve Netflix'te yayınlanacak filmin çekimlerinin ise Kırşehir'de yapılacağı öğrenildi.Yapım şirketi çekimler için gerekli izinleri Kırşehir Valiliği'nden aldı.Çekimler ve filmin yayınlanacağı tarihler ile ilgili detayların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.