Neşet Ertaş Vefatının 10. Yıldönümünde Mezarı Başında Dualarla Anıldı

GÜNDEM 25.09.2022 - 17:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neşet Ertaş Vefatının 10. Yıldönümünde Mezarı Başında Dualarla Anıldı

Bozkırın Tezenesi Büyük Ozan Neşet Ertaş, vefatının 10. yıldönümünde Kırşehir'deki mezarı başında törenle anıldı.

Bağbaşı Mezarlığı'nda düzenlenen törende, Neşet Ertaş'ın kabri başında Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Cenazeye katılanlar, Neşet Ertaş'ın kabrine karanfil bıraktı.     Neşet Ertaş'ın oğlu Hüseyin Ertaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada ''Babamızın vefatının 10. yıl dönümü. Biz her sene babamızı ziyaret ediyoruz. Bütün milletimiz burada, onu sevenler burada. Her sene gelip bizi yalnız bırakmıyorlar. Hepsine teşekkür ediyoruz. Acımız her zaman taze kalıyor, geçmiyor. Ailecek birbirimize tutunarak ayakta durmaya çalışıyoruz. Bizi yalnız bırakmayıp burada bulunan herkese saygılarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum. Derler ya acılar paylaştıkça azalır." ifadelerini kullandı.     Bozlak ustasının yakınları ve sevenleri, töreninden ardından Muharrem Ertaş'ın evini ziyaret etti.Burada, katılımcılara helva ikramında bulunuldu.     Anma töreni ve ziyarete Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Vali Yardımcısı Zikri Şahin, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla çok sayıda kişi katıldı.
Bozkırın Tezenesi Büyük Ozan Neşet Ertaş, vefatının 10. yıldönümünde Kırşehir'deki mezarı başında törenle anıldı.

Bağbaşı Mezarlığı'nda düzenlenen törende, Neşet Ertaş'ın kabri başında Kur'an-ı Kerim okunarak, dua edildi. Cenazeye katılanlar, Neşet Ertaş'ın kabrine karanfil bıraktı.

 

 

Neşet Ertaş'ın oğlu Hüseyin Ertaş, burada gazetecilere yaptığı açıklamada ''Babamızın vefatının 10. yıl dönümü. Biz her sene babamızı ziyaret ediyoruz. Bütün milletimiz burada, onu sevenler burada. Her sene gelip bizi yalnız bırakmıyorlar. Hepsine teşekkür ediyoruz. Acımız her zaman taze kalıyor, geçmiyor. Ailecek birbirimize tutunarak ayakta durmaya çalışıyoruz. Bizi yalnız bırakmayıp burada bulunan herkese saygılarımı sunuyorum, teşekkür ediyorum. Derler ya acılar paylaştıkça azalır." ifadelerini kullandı.

 

 

Bozlak ustasının yakınları ve sevenleri, töreninden ardından Muharrem Ertaş'ın evini ziyaret etti.Burada, katılımcılara helva ikramında bulunuldu.

 

 

Anma töreni ve ziyarete Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir Vali Yardımcısı Zikri Şahin, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu başkanlarıyla çok sayıda kişi katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.