Neşet Ertaş'ın Kız Kardeşinden Acı Haber

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.09.2019 - 22:29, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neşet Ertaş'ın Kız Kardeşinden Acı Haber

7 yıl önce kaybettiğimiz Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın kız kardeşi Ayşe Garip geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti. Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın aramızdan ayrılışının 7. yıldönümüne sayılı günler kala bir acı haber de kız kardeşinden geldi.Üstadın kız kardeşi Ayşe Garip Ankara Lalahan'da geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet , yakınlarına ise baş sağlığı dileriz. EKMEK ALMAK İSTERKEN ARAÇ ÇARPTI Neşet Ertaş'ın kız kardeşi Ayşe Garip'in ekmek almak için karşıdan karşıya geçmek isterken hızla gelen aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı. Ayşe Garip'in cenazesi, yarın Kırşehir'de kılınacak cenaze namazının ardından babası Muharrem ve kardeşi Neşet Ertaş'ın da bulunduğu Bağbaşı aile mezarlığında toprağa verilecek.

7 yıl önce kaybettiğimiz Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın kız kardeşi Ayşe Garip geçirdiği trafik kazası sonrası hayatını kaybetti.

Ölümüyle tüm Türkiye'yi yasa boğan Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın aramızdan ayrılışının 7. yıldönümüne sayılı günler kala bir acı haber de kız kardeşinden geldi.Üstadın kız kardeşi Ayşe Garip Ankara Lalahan'da geçirdiği trafik kazası sonrası yaşamını yitirdi.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet , yakınlarına ise baş sağlığı dileriz.

EKMEK ALMAK İSTERKEN ARAÇ ÇARPTI

Neşet Ertaş'ın kız kardeşi Ayşe Garip'in ekmek almak için karşıdan karşıya geçmek isterken hızla gelen aracın çarpması sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Ayşe Garip'in cenazesi, yarın Kırşehir'de kılınacak cenaze namazının ardından babası Muharrem ve kardeşi Neşet Ertaş'ın da bulunduğu Bağbaşı aile mezarlığında toprağa verilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.