Neşet Ertaş'ın Kemiklerini Sızlatan 'Üç Kuruş' luk Dizi

SANAT 10.11.2021 - 10:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neşet Ertaş'ın Kemiklerini Sızlatan 'Üç Kuruş' luk Dizi

Show TV'de pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisinin senaryosu Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın kemiklerini sızlattı.Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolde olduğu dizide "Nerde bir türkü söyleyen görürsen korkma yanına otur. çünkü kötü insanların türküleri yoktur!" diyen Neşet Ertaş'ın türkülerini dinleyen ve arkasından cinayet işleyen türkücü bir adamın hikayesi anlatılıyor.

Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Dizi 1 Kasım Pazartesi akşamı reyting sonuçlarına göre Total'de Fox'un iddialı dizisi Yasak Elma'dan sonra ikinci en çok izlenen yapım olurken AB Grubunda ise 4. sıradan listelere giriş yaptı.   SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ Üç Kuruş'ta İrfan karakterini canlandıran Diren Polatoğulları'nın dizinin giriş sahnesinde araçla yolda giderken Neşet Ertaş'ın Yolcu türküsünü dinledikten sonra aracına çarptığı bir adamı soğukkanlılıkla öldürdüğü sahne merhum sosyal medyada büyük tepki çekti. Ozanlık geleneğinin son temsilcisi olarak kabul edilen Neşet Ertaş'ın hayatı boyunca sevginin önemi ve değerini vurguladığı dizelerin dizide seri katilin cinayetleri işlerken fon müziği olarak kullanılması ünlü türkücünün mezarında adeta kemiklerini sızlattı. Çok sayıda kullancı "Nerde bir türkü söyleyen görürsen korkma yanına otur. Çünkü kötü insanların türküleri yoktur!" diyen ozanın söylediğinin aksine dizide işlenen vahşet hikayesine sosyal medyada tepkisini dile geitrdi.   ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR? Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Damla Makar, Nesrin Cavadzade gibi isimlerin paylaştığı Üç Kuruş dizisinin konusu, "Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Organize Büro’nun gözü kara komiseri Efe (Ekin Koç) arasındaki kovalamaca bir cinayet vakasıyla ters yüz olur.
Show TV'de pazartesi akşamları yayınlanan Üç Kuruş dizisinin senaryosu Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın kemiklerini sızlattı.Uraz Kaygılaroğlu'nun başrolde olduğu dizide "Nerde bir türkü söyleyen görürsen korkma yanına otur. çünkü kötü insanların türküleri yoktur!" diyen Neşet Ertaş'ın türkülerini dinleyen ve arkasından cinayet işleyen türkücü bir adamın hikayesi anlatılıyor.

Show TV ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Ay Yapım imzalı Üç Kuruş dizisinin ilk bölümü yayınlandı. Dizi 1 Kasım Pazartesi akşamı reyting sonuçlarına göre Total'de Fox'un iddialı dizisi Yasak Elma'dan sonra ikinci en çok izlenen yapım olurken AB Grubunda ise 4. sıradan listelere giriş yaptı.

 

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

Üç Kuruş'ta İrfan karakterini canlandıran Diren Polatoğulları'nın dizinin giriş sahnesinde araçla yolda giderken Neşet Ertaş'ın Yolcu türküsünü dinledikten sonra aracına çarptığı bir adamı soğukkanlılıkla öldürdüğü sahne merhum sosyal medyada büyük tepki çekti. Ozanlık geleneğinin son temsilcisi olarak kabul edilen Neşet Ertaş'ın hayatı boyunca sevginin önemi ve değerini vurguladığı dizelerin dizide seri katilin cinayetleri işlerken fon müziği olarak kullanılması ünlü türkücünün mezarında adeta kemiklerini sızlattı.

Çok sayıda kullancı "Nerde bir türkü söyleyen görürsen korkma yanına otur. Çünkü kötü insanların türküleri yoktur!" diyen ozanın söylediğinin aksine dizide işlenen vahşet hikayesine sosyal medyada tepkisini dile geitrdi.

 

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Ekin Koç, Damla Makar, Nesrin Cavadzade gibi isimlerin paylaştığı Üç Kuruş dizisinin konusu, "Çıngıraklı’nın “koruyucusu” konumundaki mafya lideri Kartal (Uraz Kaygılaroğlu) ile Organize Büro’nun gözü kara komiseri Efe (Ekin Koç) arasındaki kovalamaca bir cinayet vakasıyla ters yüz olur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.