Neşet Ertaş'ın Ailesi ''Yargı Yolu Açıldı'' İddiasını Yalanladı

GÜNDEM 09.11.2021 - 12:22, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neşet Ertaş'ın Ailesi ''Yargı Yolu Açıldı'' İddiasını Yalanladı

Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın hayatının film yapılması ile ilgili mahkemenin ''mahsuru yoktur'' haberlerine ilişkin aileden yalanlama geldi.Mahkeme sürecinin henüz yeni başladığını belirten Aile, ''burada filmi bizim istemediğimiz gibi bir algı var.Babamız, kendisiyle ilgili bir film yapılmaması konusunda bize vasiyette bulundu, biz bunun mücadelesini veriyoruz.'' açıklamasında bulundu.

Yapımcı Mustafa Uslu, ağustos ayında yönetmeni Ömer Faruk Sorak ve oyuncularının katılımıyla düzenlediği basın toplantısında 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' adlı sinema filminin tanıtımını yapmıştı.Bunun üzerine Neşet Ertaş'ın çocukları Nigar Leyla Ertaş, Döne Ertaş, Hüseyin Ertaş ve Canan İlhan, babalarının hayatının filme çekilmesine asla rızalarının olmadığını söyleyerek 'Garip Bülbül Neşet Ertaş'ın çekilmemesi için dava açmıştı.Söz konusu davaya ilişkin Mustafa Uslu, Habertürk gazetesine açıklamada bulunarak davanın sonuçlandığını ve mahkemenin kendilerine lehine karar verdiğini açıklamıştı.Uslu ayrıca ailenin filmde hiçbir hakkının bulunmadığını da sözlerine eklemişti.Yapımcı Mustafa Uslu'nun bu açıklamalarına aileden yalanlama geldi.   ''DAVA YENİ AÇILDI, TEBLİGATLAR YENİ YAPILDI,HENÜZ SONUÇLANMASI MÜMKÜN DEĞİL'' Neşet Ertaş'ın eşi Nigar Leyla Ertaş, Kızları Döne ve Canan İlhan ile oğlu Hüseyin Ertaş adına Avukat Özlem Beşpınar Türkoğlu tarafından gönderilen açıklamada , '' Açıkça ve önemle belirtmek gerekir ki; merhum Neşet Ertaş’ın mirasçılarının açtığı dava henüz yeni açılmıştır. Dava, henüz dava dilekçesinin tebliğ edilmesi aşamasında olup davanın sonuçlanması ve reddedilmiş olması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.'' denilerek ilgili haberlerin yayından kaldırılması ve düzeltimesi istendi.   ''BİZ BABAMIZIN VASİYETİNE SAHİP ÇIKIYORUZ'' Söz konusu haberlere ilişkin açıklamada bulunan oğul Hüseyin Ertaş , ''Kamuoyunda filmi bizim istemediğimiz gibi bir algı söz konusu.Böyle birşey yok.Babamız bize kendisiyle ilgili film yapılmaması konusunda vasiyette bulundu.Biz bu vasiyeti yerine getirmek için mücadele veriyoruz.'' ifadelerini kullandı.
Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın hayatının film yapılması ile ilgili mahkemenin ''mahsuru yoktur'' haberlerine ilişkin aileden yalanlama geldi.Mahkeme sürecinin henüz yeni başladığını belirten Aile, ''burada filmi bizim istemediğimiz gibi bir algı var.Babamız, kendisiyle ilgili bir film yapılmaması konusunda bize vasiyette bulundu, biz bunun mücadelesini veriyoruz.'' açıklamasında bulundu.

Yapımcı Mustafa Uslu, ağustos ayında yönetmeni Ömer Faruk Sorak ve oyuncularının katılımıyla düzenlediği basın toplantısında 'Garip Bülbül Neşet Ertaş' adlı sinema filminin tanıtımını yapmıştı.Bunun üzerine Neşet Ertaş'ın çocukları Nigar Leyla Ertaş, Döne Ertaş, Hüseyin Ertaş ve Canan İlhan, babalarının hayatının filme çekilmesine asla rızalarının olmadığını söyleyerek 'Garip Bülbül Neşet Ertaş'ın çekilmemesi için dava açmıştı.Söz konusu davaya ilişkin Mustafa Uslu, Habertürk gazetesine açıklamada bulunarak davanın sonuçlandığını ve mahkemenin kendilerine lehine karar verdiğini açıklamıştı.Uslu ayrıca ailenin filmde hiçbir hakkının bulunmadığını da sözlerine eklemişti.Yapımcı Mustafa Uslu'nun bu açıklamalarına aileden yalanlama geldi.

 

''DAVA YENİ AÇILDI, TEBLİGATLAR YENİ YAPILDI,HENÜZ SONUÇLANMASI MÜMKÜN DEĞİL''

Neşet Ertaş'ın eşi Nigar Leyla Ertaş, Kızları Döne ve Canan İlhan ile oğlu Hüseyin Ertaş adına Avukat Özlem Beşpınar Türkoğlu tarafından gönderilen açıklamada , '' Açıkça ve önemle belirtmek gerekir ki; merhum Neşet Ertaş’ın mirasçılarının açtığı dava henüz yeni açılmıştır. Dava, henüz dava dilekçesinin tebliğ edilmesi aşamasında olup davanın sonuçlanması ve reddedilmiş olması gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.'' denilerek ilgili haberlerin yayından kaldırılması ve düzeltimesi istendi.

 

''BİZ BABAMIZIN VASİYETİNE SAHİP ÇIKIYORUZ''

Söz konusu haberlere ilişkin açıklamada bulunan oğul Hüseyin Ertaş , ''Kamuoyunda filmi bizim istemediğimiz gibi bir algı söz konusu.Böyle birşey yok.Babamız bize kendisiyle ilgili film yapılmaması konusunda vasiyette bulundu.Biz bu vasiyeti yerine getirmek için mücadele veriyoruz.'' ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.