Neşet Ertaş'ın Ailesi Gönül Dağı Dizisini Ziyaret Etti

KÜLTÜR 02.10.2022 - 14:39, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neşet Ertaş'ın Ailesi Gönül Dağı Dizisini Ziyaret Etti

  Neşet Ertaş'ın ailesi TRT1 'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Gönül Dağı Dizisi'nin konuğu oldu.Büyük Ozan'ın vefatının 10. yıldönümü dolayısıyla Kırşehir'de düzenlenen UNESCO Uluslararası Neşet Ertaş'ı Anma Etkinlikleri kapsamında Kırşehir'e gelen ve Halk TV'de yayınlanan Görkemli Hatıralar programının konuğu olan Neşet Ertaş'ın çocukları Hüseyin Ertaş, Döne Ertaş, Canan Ertaş ile birlikte kız kardeşi Nadiye Ertaş ve ailenin diğer fertleri, Neşet Ertaş'ın türküsü Gönül Dağı'ndan esinlenilerek çekilen ve izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin setine konuk oldu. Set ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Hüseyin Ertaş, ''Babamızın türkülerini duymak her yerde güzel bir his.Gönül Dağı gibi candan, içten, gerçek bir dizide olması ve değer verilmesi daha da güzel.Güzel oluyoruz, mutlu oluyoruz'' ifadelerini kullandı. Milyolanlarca izleyici gibi kendilerinin de diziyi izlerken duygulandıklarını belirten Döne Ertaş, '' Kah ağlıyoruz onlarla birlikte kah gülüyoruz.Çok içine alan, çok güzel bir dizi.Mutlu oluyoruz tabi ki izlemekten'' diye konuştu. Dizinin başrol oyuncusu Berk Atan ise ziyaretten çok mutlu olduklarını belirterek '' Gurur duyduk, şeref verdiler, onur verdiler.Hepsi de çok tatlı insanlar, çok naif çok kibar insanlar.Heyecanlandım da.Dün öğrendim geleceklerini.Tanıdığım herkese Neşet Baba'nın akrabaları ve ailesi gelecek diye'' şeklinde konuştu. Neşet Ertaş'ın ailesi daha sonra set ekibi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Neşet Ertaş'ın ailesi TRT1 'de yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Gönül Dağı Dizisi'nin konuğu oldu.Büyük Ozan'ın vefatının 10. yıldönümü dolayısıyla Kırşehir'de düzenlenen UNESCO Uluslararası Neşet Ertaş'ı Anma Etkinlikleri kapsamında Kırşehir'e gelen ve Halk TV'de yayınlanan Görkemli Hatıralar programının konuğu olan Neşet Ertaş'ın çocukları Hüseyin Ertaş, Döne Ertaş, Canan Ertaş ile birlikte kız kardeşi Nadiye Ertaş ve ailenin diğer fertleri, Neşet Ertaş'ın türküsü Gönül Dağı'ndan esinlenilerek çekilen ve izlenme rekorları kıran Gönül Dağı dizisinin setine konuk oldu.

Set ziyareti ile ilgili açıklamada bulunan Hüseyin Ertaş, ''Babamızın türkülerini duymak her yerde güzel bir his.Gönül Dağı gibi candan, içten, gerçek bir dizide olması ve değer verilmesi daha da güzel.Güzel oluyoruz, mutlu oluyoruz'' ifadelerini kullandı.

Milyolanlarca izleyici gibi kendilerinin de diziyi izlerken duygulandıklarını belirten Döne Ertaş, '' Kah ağlıyoruz onlarla birlikte kah gülüyoruz.Çok içine alan, çok güzel bir dizi.Mutlu oluyoruz tabi ki izlemekten'' diye konuştu.

Dizinin başrol oyuncusu Berk Atan ise ziyaretten çok mutlu olduklarını belirterek '' Gurur duyduk, şeref verdiler, onur verdiler.Hepsi de çok tatlı insanlar, çok naif çok kibar insanlar.Heyecanlandım da.Dün öğrendim geleceklerini.Tanıdığım herkese Neşet Baba'nın akrabaları ve ailesi gelecek diye'' şeklinde konuştu.

Neşet Ertaş'ın ailesi daha sonra set ekibi ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.