Neşet Ertaş'ın ağabeyi Necati Ertaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2016 - 17:36, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neşet Ertaş'ın ağabeyi Necati Ertaş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Merhum bozlak ustası Neşet Ertaş’ın İzmir’de ikamet eden ağabeyi Necati Ertaş, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı. Aliçam Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağbaşı Mezarlığına defnedilen Necati Ertaş için taziyeler mezarlıkta ve yakınlarının evinde alındı. NECATİ ERTAŞ KİMDİR? Kırşehir'de keman ustası olarak çalışırken 1960'lı yıllarda Almanya'ya giden ve kardeşi Neşet Ertaş'ı da Almanya'ya götüren Necati Ertaş, yurt dışından emekli oldu ve İzmir'e yerleşti. 85 yaşında İzmir'de hayata gözlerini yuman Necati Ertaş'ın cenazesi Kırşehir'e getirildi. Cenaze törenine Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Neşet Ertaş'ın oğlu Hüseyin Ertaş ile yakınları ve sevenleri katıldı.
Merhum bozlak ustası Neşet Ertaş’ın İzmir’de ikamet eden ağabeyi Necati Ertaş, memleketinde son yolculuğuna uğurlandı.

Aliçam Camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Bağbaşı Mezarlığına defnedilen Necati Ertaş için taziyeler mezarlıkta ve yakınlarının evinde alındı. NECATİ ERTAŞ KİMDİR? Kırşehir'de keman ustası olarak çalışırken 1960'lı yıllarda Almanya'ya giden ve kardeşi Neşet Ertaş'ı da Almanya'ya götüren Necati Ertaş, yurt dışından emekli oldu ve İzmir'e yerleşti. 85 yaşında İzmir'de hayata gözlerini yuman Necati Ertaş'ın cenazesi Kırşehir'e getirildi. Cenaze törenine Vali Necati Şentürk, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin, Neşet Ertaş'ın oğlu Hüseyin Ertaş ile yakınları ve sevenleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.