Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi'nden Şehitler Anısına Gece

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.01.2017 - 15:20, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi'nden Şehitler Anısına Gece

Kırşehir'in güzide okullarından olan ''Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi'' şehitlerimiz anısına anlamlı bir gece düzenledi Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünün aziz şehitlerimiz anısına düzenlediği “BİR ÖLÜRÜZ, BİN DİRİLİRİZ!” Konseri dün akşam yoğun katılımla gerçekleştirildi.Geceye Kırşehir Şehit Aileleri Derneği ve birçok Şehit Ailesi katıldı.  Konserde kahramanlık ve şehitlik temalı türküler Şef Hasan ALBAYRAK yönetimindeki öğretmen ve öğrenciler tarafından seslendirildi. Konsere katılanlar üzüntü ve coşkuyu bir arada yaşadı. Okul müdürü Özcan ARAZ konsere iştirak edenlere ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. ÖĞRENCİLERDEN ÖMER HALİSDEMİR VE FETHİ SEKİN TABLOSU Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri 15 temmuz darbe gecesi şehidi Astsubay Ömer Halisdemir ve İzmir'de PKK'lı teröristlere karşı koyan ve şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin'i için hazırladıkları tablo büyük ilgi gördü.
Kırşehir'in güzide okullarından olan ''Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi'' şehitlerimiz anısına anlamlı bir gece düzenledi

Kırşehir Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi müzik bölümünün aziz şehitlerimiz anısına düzenlediği “BİR ÖLÜRÜZ, BİN DİRİLİRİZ!” Konseri dün akşam yoğun katılımla gerçekleştirildi.Geceye Kırşehir Şehit Aileleri Derneği ve birçok Şehit Ailesi katıldı. 

Konserde kahramanlık ve şehitlik temalı türküler Şef Hasan ALBAYRAK yönetimindeki öğretmen ve öğrenciler tarafından seslendirildi. Konsere katılanlar üzüntü ve coşkuyu bir arada yaşadı. Okul müdürü Özcan ARAZ konsere iştirak edenlere ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. ÖĞRENCİLERDEN ÖMER HALİSDEMİR VE FETHİ SEKİN TABLOSU Neşet Ertaş Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri 15 temmuz darbe gecesi şehidi Astsubay Ömer Halisdemir ve İzmir'de PKK'lı teröristlere karşı koyan ve şehit olan Polis Memuru Fethi Sekin'i için hazırladıkları tablo büyük ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.