''Neşet Ertaş'' Filmine İzin Verilmedi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2019 - 18:49, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''Neşet Ertaş'' Filmine İzin Verilmedi

Müslüm ve Ayla Filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu Neşet Ertaş'ın hayatını anlatacak olan film projesine Usta Ozanın ailesinden onay çıkmadı. Yaklaşık 6 yıl önce Oyuncu Uğur Yücel Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın hayatını konu edinen bir senaryo hazırladığını açıklamıştı.Neşet Ertaş'ın yayın hakları temsilcisi Hasan Saltık ise ailenin ortak kararı olarak, filmin yapılmasını istemediklerini Yücel'e iletmiş ve senaryo rafa kalkmıştı. AİLEDEN YENİ FİLM PROJESİNE YENİDEN RET Müslüm ve Ayla filmleriyle sinema dünyasına hızlı bir girişi yapan Mustafa Uslu da Neşet Ertaş'ın hayat hikayesini film yapmak için Hasan Saltık'ı aramış. Saltık, yine ailenin film yapılmasını istemediğini Uslu'ya iletmiş ancak Uslu ısrarcı çıkmış ve başka kişiler üzerinden aileye ulaşmaya çalışmış. Ancak ailesi Uslu'ya olumlu bir cevap vermemiş.Ailenin izni olmadan filmi yapıldığı takdirde hiçbir eserine, müziğine, sözüne, özel görüntüsüne yer verilemiyor.

Müslüm ve Ayla Filmlerinin yapımcısı Mustafa Uslu Neşet Ertaş'ın hayatını anlatacak olan film projesine Usta Ozanın ailesinden onay çıkmadı.

Yaklaşık 6 yıl önce Oyuncu Uğur Yücel Büyük Ozan Neşet Ertaş'ın hayatını konu edinen bir senaryo hazırladığını açıklamıştı.Neşet Ertaş'ın yayın hakları temsilcisi Hasan Saltık ise ailenin ortak kararı olarak, filmin yapılmasını istemediklerini Yücel'e iletmiş ve senaryo rafa kalkmıştı.

AİLEDEN YENİ FİLM PROJESİNE YENİDEN RET

Müslüm ve Ayla filmleriyle sinema dünyasına hızlı bir girişi yapan Mustafa Uslu da Neşet Ertaş'ın hayat hikayesini film yapmak için Hasan Saltık'ı aramış. Saltık, yine ailenin film yapılmasını istemediğini Uslu'ya iletmiş ancak Uslu ısrarcı çıkmış ve başka kişiler üzerinden aileye ulaşmaya çalışmış. Ancak ailesi Uslu'ya olumlu bir cevap vermemiş.Ailenin izni olmadan filmi yapıldığı takdirde hiçbir eserine, müziğine, sözüne, özel görüntüsüne yer verilemiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.