Nehre Düşen Kırşehirli Genç Hayatını Kaybetti

DÜNYA 05.10.2022 - 10:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Nehre Düşen Kırşehirli Genç Hayatını Kaybetti

Almanya'da bulunan Kırşehirli genç, nehre düşen araç içerisinde ölü olarak bulundu.

Mucur'un Dalakçı Köyü nüfusuna kayıtlı olan Erkin Erbaş (24), Almanya'da Bosch firmasında formen olarak çalışıyordu.Alınan bilgiye göre Lohr Kasabası yakınlarında Main Nehrine düşen bir araç ihbarı alan polis arama çalışması başlattı.Çevredekilerin nehirde yüzen araç ihbarı üzerine ekipler aracı buldu ve nehirden çıkardı. Yapılan tahkikatta araç içerisindeki cansız bedenin Kırşehir nüfusuna kayıtlı Erkin Erbaş isimli gence olduğu öğrenildi.Talihsiz gencin asıl ölüm nedeni adli tıp raporunun ardından ortaya çıkacak.Dalakçı Köyü muhtarlığından edinilen bilgiye göre Erkin Erbaş'ın cenazesi Almanya'daki işlemlerinin ardından Dalakçı Köyü'nde defnedilecek. Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet , yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileriz.
Almanya'da bulunan Kırşehirli genç, nehre düşen araç içerisinde ölü olarak bulundu.

Mucur'un Dalakçı Köyü nüfusuna kayıtlı olan Erkin Erbaş (24), Almanya'da Bosch firmasında formen olarak çalışıyordu.Alınan bilgiye göre Lohr Kasabası yakınlarında Main Nehrine düşen bir araç ihbarı alan polis arama çalışması başlattı.Çevredekilerin nehirde yüzen araç ihbarı üzerine ekipler aracı buldu ve nehirden çıkardı.

Yapılan tahkikatta araç içerisindeki cansız bedenin Kırşehir nüfusuna kayıtlı Erkin Erbaş isimli gence olduğu öğrenildi.Talihsiz gencin asıl ölüm nedeni adli tıp raporunun ardından ortaya çıkacak.Dalakçı Köyü muhtarlığından edinilen bilgiye göre Erkin Erbaş'ın cenazesi Almanya'daki işlemlerinin ardından Dalakçı Köyü'nde defnedilecek.

Kırşehir Haber Türk olarak merhuma Allah'tan rahmet , yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.