Neden Önce Kırşehir Değil de Adana ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.07.2019 - 13:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Neden Önce Kırşehir Değil de Adana ?

Almanya'nın Düsseldorf kentinde ''City Clinic'' şehir hastanesinin sahipleri ve Kırşehirli olan Çetin Ay ve oğlu Taner Ay Türkiye'de yerli otomobil üretme kararı aldı. Konu ile ilgili açıklamada bulunan Taner Ay “Son zamanlarda Türkiye’de yerli ve milli otomobilin temelleri atıldı. Aynı şekilde bizimde tüm projemiz hazır. Biz şirket olarak tamamen yerli ve milli elektrikli araç üreteceğiz.” açıklamasında bulundu. NEDEN ÖNCE KIRŞEHİR DEĞİL DE ADANA ? Üretimini yapacakları elektrikli otomobilin tüm projelerinin hazır olduğunu belirten Taner Ay ilk etapta Adana'ya fabrika kuracaklarını daha sonra ise memleketleri Kırşehir'de fabrika kuracaklarını açıkladı. Baba oğul aynı zamanda Kırşehir Belediyespor'a da talip olduklarını belirtti. Ancak akıllara ; konum itibariyle ve transit geçiş hattı üzerinde olması ile birlikte dev bir lastik fabrikasına sahip Kırşehir'e neden öncelik verilmediği sorusu geldi.Ayrıca Kırşehir'in yatırıma bu kadar ihtiyacı olduğu günlerde Kırşehirli iki başarılı iş adamının memleketlerine yatırım yapmaları daha doğru olmaz mı ?

Almanya'nın Düsseldorf kentinde ''City Clinic'' şehir hastanesinin sahipleri ve Kırşehirli olan Çetin Ay ve oğlu Taner Ay Türkiye'de yerli otomobil üretme kararı aldı.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Taner Ay “Son zamanlarda Türkiye’de yerli ve milli otomobilin temelleri atıldı. Aynı şekilde bizimde tüm projemiz hazır. Biz şirket olarak tamamen yerli ve milli elektrikli araç üreteceğiz.” açıklamasında bulundu.

NEDEN ÖNCE KIRŞEHİR DEĞİL DE ADANA ?

Üretimini yapacakları elektrikli otomobilin tüm projelerinin hazır olduğunu belirten Taner Ay ilk etapta Adana'ya fabrika kuracaklarını daha sonra ise memleketleri Kırşehir'de fabrika kuracaklarını açıkladı. Baba oğul aynı zamanda Kırşehir Belediyespor'a da talip olduklarını belirtti. Ancak akıllara ; konum itibariyle ve transit geçiş hattı üzerinde olması ile birlikte dev bir lastik fabrikasına sahip Kırşehir'e neden öncelik verilmediği sorusu geldi.Ayrıca Kırşehir'in yatırıma bu kadar ihtiyacı olduğu günlerde Kırşehirli iki başarılı iş adamının memleketlerine yatırım yapmaları daha doğru olmaz mı ?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.