''Nasır Var'' Diyerek Gönderdikleri Hastanın Ayağından Cam Parçası Çıktı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.10.2019 - 13:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

''Nasır Var'' Diyerek Gönderdikleri Hastanın Ayağından Cam Parçası Çıktı

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servis polikliniğinde , '' nasır var'' denilerek gönderilen hastanın ayağında cam parçası çıktı. Daha önce birçok kez habere konu olan önceki adı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis polikliniğinde bir skandal daha yaşandı.Ayak şişi ve ağrısı şikayetiyle Acil Servise giden hasta önce doktora muayene oldu.Doktor oturduğu yerden sadece ayağıma baktı diyen vatandaş , ''eliyle dahi kontrol etmeden sadece bakarak teşhiste bulundu ve merhem yazdı.Ayağımda iltihap ve şişlik gözlemlenebiliyordu.Film dahi çektirmeden eve göndermek istedi.Eşim ''Bari iltihabı temizleterek pansuman yaptıralım'' diyerek küçük müdahale odasına gittik.Oda da görevli bulunuyordu ve hiç hasta da yoktu.Ayağımı bir de onlara gösterdim.Onlar da ''ayağında nasır oluşmuş'' diyerek bizi eve gönderdiler. CAM PARÇASI ÇIKTI Doktorun verdiği merhemi süren ancak şişlik , iltihap ve ağrısının daha da arttığını belirten hasta , ''eşim getir ben bakayım diyerek önce ayağımdaki iltihabı patlattı ve daha sonra da iğne ucu ile iltihap oluşan yerdeki cam parçasını çıkardı.Yani kendi tedavimizi kendimiz yaptık.Doktoru dinleyerek sadece merhem sürsek belki de ayağım iyice kötüye gidecek belki de ayağımı bile kaybedecektim.'' ifadelerine yer verdi.

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil servis polikliniğinde , '' nasır var'' denilerek gönderilen hastanın ayağında cam parçası çıktı.

Daha önce birçok kez habere konu olan önceki adı Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi olan Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis polikliniğinde bir skandal daha yaşandı.Ayak şişi ve ağrısı şikayetiyle Acil Servise giden hasta önce doktora muayene oldu.Doktor oturduğu yerden sadece ayağıma baktı diyen vatandaş , ''eliyle dahi kontrol etmeden sadece bakarak teşhiste bulundu ve merhem yazdı.Ayağımda iltihap ve şişlik gözlemlenebiliyordu.Film dahi çektirmeden eve göndermek istedi.Eşim ''Bari iltihabı temizleterek pansuman yaptıralım'' diyerek küçük müdahale odasına gittik.Oda da görevli bulunuyordu ve hiç hasta da yoktu.Ayağımı bir de onlara gösterdim.Onlar da ''ayağında nasır oluşmuş'' diyerek bizi eve gönderdiler.

CAM PARÇASI ÇIKTI

Doktorun verdiği merhemi süren ancak şişlik , iltihap ve ağrısının daha da arttığını belirten hasta , ''eşim getir ben bakayım diyerek önce ayağımdaki iltihabı patlattı ve daha sonra da iğne ucu ile iltihap oluşan yerdeki cam parçasını çıkardı.Yani kendi tedavimizi kendimiz yaptık.Doktoru dinleyerek sadece merhem sürsek belki de ayağım iyice kötüye gidecek belki de ayağımı bile kaybedecektim.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.