Nasa Paylaştı Kırşehir Yine Gündem Oldu

BİLİM 28.02.2021 - 22:40, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Nasa Paylaştı Kırşehir Yine Gündem Oldu

Nasa , Mars'tan yeni fotoğraflar paylaştı , Kırşehir sosyal medyada yine gündem oldu.

Nasa'nın uzay aracı perseverance , geçtiğimiz günlerde Mars'a iniş yaparak çalışmalarına başlamıştı.Mars'tan kaydedilen görüntüler Nasa tarafından paylaşılmış , sosyal medya kullancılıarı ise Nasa'ya ''Kimi kandırıyorsunuz burası Kırşehir'' yorumlarında bulunmuşlardı.     Perseverance Mars'tan yeni görüntüler kaydetti ve Nasa bu görüntüleri Dünya ile paylaştı.Paylaşımın ardından Kırşehir yine gündem oldu.Nasa'dan paylaşılan Mars'a ait yeni görüntüler sonrasında Kırşehir sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı. İşte Mars'tan gelen görüntülere ilişkin ''Kırşehir'' yorumlarından bazıları ;            
Nasa , Mars'tan yeni fotoğraflar paylaştı , Kırşehir sosyal medyada yine gündem oldu.

Nasa'nın uzay aracı perseverance , geçtiğimiz günlerde Mars'a iniş yaparak çalışmalarına başlamıştı.Mars'tan kaydedilen görüntüler Nasa tarafından paylaşılmış , sosyal medya kullancılıarı ise Nasa'ya ''Kimi kandırıyorsunuz burası Kırşehir'' yorumlarında bulunmuşlardı.

 

 

Perseverance Mars'tan yeni görüntüler kaydetti ve Nasa bu görüntüleri Dünya ile paylaştı.Paylaşımın ardından Kırşehir yine gündem oldu.Nasa'dan paylaşılan Mars'a ait yeni görüntüler sonrasında Kırşehir sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

İşte Mars'tan gelen görüntülere ilişkin ''Kırşehir'' yorumlarından bazıları ;

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.