Mustafa Kendirli'ye Kırşehir Belediyespor Taraftarlarından Tepki

SİYASET 15.05.2021 - 23:59, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mustafa Kendirli'ye Kırşehir Belediyespor Taraftarlarından Tepki

Kırşehir AKP Milletvekili Mustafa Kendirli , sosyal medya hesaplarından Beşiktaş formalı pozlarını paylaştı ancak Kırşehirli taraftarlardan büyük tepki aldı.

2020-2021 Sezonu şampiyonu Beşiktaş olurken , Kırşehir AKP Milletvekili Mustafa Kendirli de Beşiktaş forması giyerek takımını tebrik etti.Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Kendirli , ''Şampiyon Kara Kartal , Süper Lig 2020-2021 Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan @besiktas 'ı tebrik ediyorum.Tebrikler Beşiktaş'' diyerek tuttuğu takımı tebrik etti.     KIRŞEHİRLİ TARAFTARLARDAN TEPKİ   2. Lig Kırmızı grubu 3. olarak bitiren ve play-off'ta 1. Lige yükselmek için mücadele gösterek Kırşehir Belediyespor'un evindeki maçlarına gitmeyen ve sosyal medya hesaplarından tek bir tebrik mesajı dahi yayınlamayan Mustafa Kendirli'nin Beşiktaş forması ile pzo vermesi büyük tepkiye yol açtı.   ''BİR ERDOĞAN VE KIRŞEHİRSPOR AŞIĞI OLARAK SİZİ KINIYORUM''   Mustafa Kendirli'nin paylaşımına kızan taraftarlar ise ; '' Siz Kırşehir Milletvekili Olarak Kırşehirspor Formasıyla Hiç Göremedik...Keşke Kırşehirspor Forması İle de Görebilsek.''  ''Sayın vekilim sizi bu paylaşımdan ötürü bir Erdoğan ve Kırşehirspor aşığı olarak kınıyorum siz bir Kırşehir vekili olarak hiçbir Kırşehirspor maçında çoçuğunuzla beraber göremedik işte sizin gibiler reise ve memlekete zarar veriyor ama yinede içimdeki reis ve Kırşehirspor aşkını bitirmeyecek.'' ''Kırşehirspor sizin memleketinizin takımı değil mi acaba sayın vekil? Takıma bir lira faydanızın olmadığını biliyoruz keza...''  ''Bizim İçin Tek Gerçek Kırşehirspor İstanbul Değil, Kendi Memleketimizin Takımını Tutuyoruz.''  Şeklinde yorumlarda bulunarak Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye tepki gösterdiler.
Kırşehir AKP Milletvekili Mustafa Kendirli , sosyal medya hesaplarından Beşiktaş formalı pozlarını paylaştı ancak Kırşehirli taraftarlardan büyük tepki aldı.

2020-2021 Sezonu şampiyonu Beşiktaş olurken , Kırşehir AKP Milletvekili Mustafa Kendirli de Beşiktaş forması giyerek takımını tebrik etti.Sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunan Kendirli , ''Şampiyon Kara Kartal , Süper Lig 2020-2021 Sezonu’nu şampiyon olarak tamamlayan @besiktas 'ı tebrik ediyorum.Tebrikler Beşiktaş'' diyerek tuttuğu takımı tebrik etti.

 

 

KIRŞEHİRLİ TARAFTARLARDAN TEPKİ

 

2. Lig Kırmızı grubu 3. olarak bitiren ve play-off'ta 1. Lige yükselmek için mücadele gösterek Kırşehir Belediyespor'un evindeki maçlarına gitmeyen ve sosyal medya hesaplarından tek bir tebrik mesajı dahi yayınlamayan Mustafa Kendirli'nin Beşiktaş forması ile pzo vermesi büyük tepkiye yol açtı.

 

''BİR ERDOĞAN VE KIRŞEHİRSPOR AŞIĞI OLARAK SİZİ KINIYORUM''

 

Mustafa Kendirli'nin paylaşımına kızan taraftarlar ise ;

'' Siz Kırşehir Milletvekili Olarak Kırşehirspor Formasıyla Hiç Göremedik...Keşke Kırşehirspor Forması İle de Görebilsek.'' 

''Sayın vekilim sizi bu paylaşımdan ötürü bir Erdoğan ve Kırşehirspor aşığı olarak kınıyorum siz bir Kırşehir vekili olarak hiçbir Kırşehirspor maçında çoçuğunuzla beraber göremedik işte sizin gibiler reise ve memlekete zarar veriyor ama yinede içimdeki reis ve Kırşehirspor aşkını bitirmeyecek.''

''Kırşehirspor sizin memleketinizin takımı değil mi acaba sayın vekil? Takıma bir lira faydanızın olmadığını biliyoruz keza...'' 

''Bizim İçin Tek Gerçek Kırşehirspor İstanbul Değil, Kendi Memleketimizin Takımını Tutuyoruz.'' 

Şeklinde yorumlarda bulunarak Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli'ye tepki gösterdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.