Kırşehir'e El Freni ?

GÜNDEM 04.10.2022 - 12:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'e El Freni ?

Sevgili Mustafa Kendirli daha çok galericilik mesleği ile tanırız. Esnaflığında ya da insanlığında iyi bir birisi de olabilir ancak Kırşehir Milletvekilliğini tam fiyasko olarak nitelendirebiliriz. Sanmayın ki AK Parti’ye oy verenler onun adaylığında isteye isteye gönlünden kopa kopa oy verdi. Mustafa Kendirli’ye rağmen AK Parti’ye oy verdiler. Yaşar Bahçeci’nin girişimleriyle 1. Sıradan aday olan Sayın Kendirli, oy kaybettireceği için daha çok sevilen Necmettin Erkan itici güç olarak 2. sıradan aday gösterildi ancak Mustafa Kendirli ona bile fren yaptırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aldığı oy oranı ile AK Parti’nin aldığı oy oranı arasındaki fark en fazla Kırşehir’de idi… AK Parti’nin bütün kredisini kullanarak Milletvekili yapılmış aday idi Kendirli… O nedenle oy düştükçe düştü. Sadece partisine mi ? Kırşehir’e de fren yaptırdı. Hatta geri vitese takdırdı ! Kendirli'nin Milletvekilliği döneminde : Ek hastane projesi durduruldu. Çevre yolu projesi rafa kaldırıldı. Tuzköy Havalimanı yolu sümen altı edildi. Hükümet Konağı inşaatı durduruldu. Yüksek hızlı tren hattı Kırşehir’i teğet geçti. Ankara-Niğde Otoyolu, Kırşehir ticaretini canlandıracak dedi. Otoyoldan indirilen mülteciler Kırşehir’e akın etti. Bağbaşı TOKİ 3. Etap sakinleri evlerini teslim alamadı. TOKİ’nin, teslimatı en çok geciktirdiği proje olarak tarihe geçti. Halka hizmet aracı olan Kırşehir Belediyesi, türlü baskı ve kısıtlamalara maruz kaldı. Kırşehir Stadyumu projesi ve 4 bin kişilik kapalı spor salonu projesi rafa kaldırıldı. Askeri Birlik başka illere kaptırıldı. *** Sayın Kırşehir Milletvekilimiz açıklamaları ve hareketleri ile de yok artık dedirtti. Mucur’da MHP’li adayı hastanelik edenler için Savcı ile görüştüğünü ve serbest kalacaklarını açıkladı. Yerel seçimlerden sonra hizmetlerin Kırşehir’e değil MHP’den alınan Kaman, Mucur ve Çiçekdağı’na yapılacağını söyledi. Kırşehir merkezin hizmete doyduğunu bu yüzden 3 büyük ilçenin ihya edileceğini söyledi. Kırşehir’de fabrika açılışlarına katılmayıp, Kayseri’de açılan fabrikanın kurdelesini kesti. Kırşehir’den geçirilmeyen yüksek hızlı tren hattının temel atma töreni için  İl Başkanı Seher Ünsal İle birlikte Kayseri’ye gitti. *** Sayın Kendirli ! Üç büyük ilçeyi ihya ettiğinizi söylemişsiniz ama oradaki vatandaşlar bizi mesaj yağmuruna tuttu ‘’ biz niye göremedik?’’ diye… Taksitlerini vatandaşların ödediği TOKİ projeleri ile mi ihya ettiniz ilçeleri ? Ya da elde kalan Mucur TOKİ konutları ile mi ''ihya ettik'' diye övünüyorsunuz ? Bahsettiğiniz ilçelerdeki yollardan dolayı vatandaşların ilettiği şikayetlerden haberdar mısınız ? Kırşehir’i cezalandırmak adına her türlü hizmete engel olarak partinizin oylarını yüzde 20 seviyesine çektiğinizden haberiniz var mı ? Partinizi düşünüyor musunuz onu da bilmiyorum ama bu kin ve nefret siyasetinin sizleri de halkın gözünde giderek bitirdiğinizin farkında olmanız dileği ile… Ömer Duran    

Sevgili Mustafa Kendirli daha çok galericilik mesleği ile tanırız.

Esnaflığında ya da insanlığında iyi bir birisi de olabilir ancak Kırşehir Milletvekilliğini tam fiyasko olarak nitelendirebiliriz.

Sanmayın ki AK Parti’ye oy verenler onun adaylığında isteye isteye gönlünden kopa kopa oy verdi.

Mustafa Kendirli’ye rağmen AK Parti’ye oy verdiler.

Yaşar Bahçeci’nin girişimleriyle 1. Sıradan aday olan Sayın Kendirli, oy kaybettireceği için daha çok sevilen Necmettin Erkan itici güç olarak 2. sıradan aday gösterildi ancak Mustafa Kendirli ona bile fren yaptırdı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aldığı oy oranı ile AK Parti’nin aldığı oy oranı arasındaki fark en fazla Kırşehir’de idi…

AK Parti’nin bütün kredisini kullanarak Milletvekili yapılmış aday idi Kendirli…

O nedenle oy düştükçe düştü.

Sadece partisine mi ?

Kırşehir’e de fren yaptırdı.

Hatta geri vitese takdırdı !

Kendirli'nin Milletvekilliği döneminde :

Ek hastane projesi durduruldu.

Çevre yolu projesi rafa kaldırıldı.

Tuzköy Havalimanı yolu sümen altı edildi.

Hükümet Konağı inşaatı durduruldu.

Yüksek hızlı tren hattı Kırşehir’i teğet geçti.

Ankara-Niğde Otoyolu, Kırşehir ticaretini canlandıracak dedi.

Otoyoldan indirilen mülteciler Kırşehir’e akın etti.

Bağbaşı TOKİ 3. Etap sakinleri evlerini teslim alamadı.

TOKİ’nin, teslimatı en çok geciktirdiği proje olarak tarihe geçti.

Halka hizmet aracı olan Kırşehir Belediyesi, türlü baskı ve kısıtlamalara maruz kaldı.

Kırşehir Stadyumu projesi ve 4 bin kişilik kapalı spor salonu projesi rafa kaldırıldı.

Askeri Birlik başka illere kaptırıldı.

***

Sayın Kırşehir Milletvekilimiz açıklamaları ve hareketleri ile de yok artık dedirtti.

Mucur’da MHP’li adayı hastanelik edenler için Savcı ile görüştüğünü ve serbest kalacaklarını açıkladı.

Yerel seçimlerden sonra hizmetlerin Kırşehir’e değil MHP’den alınan Kaman, Mucur ve Çiçekdağı’na yapılacağını söyledi.

Kırşehir merkezin hizmete doyduğunu bu yüzden 3 büyük ilçenin ihya edileceğini söyledi.

Kırşehir’de fabrika açılışlarına katılmayıp, Kayseri’de açılan fabrikanın kurdelesini kesti.

Kırşehir’den geçirilmeyen yüksek hızlı tren hattının temel atma töreni için  İl Başkanı Seher Ünsal İle birlikte Kayseri’ye gitti.

***

Sayın Kendirli !

Üç büyük ilçeyi ihya ettiğinizi söylemişsiniz ama oradaki vatandaşlar bizi mesaj yağmuruna tuttu ‘’ biz niye göremedik?’’ diye…

Taksitlerini vatandaşların ödediği TOKİ projeleri ile mi ihya ettiniz ilçeleri ?

Ya da elde kalan Mucur TOKİ konutları ile mi ''ihya ettik'' diye övünüyorsunuz ?

Bahsettiğiniz ilçelerdeki yollardan dolayı vatandaşların ilettiği şikayetlerden haberdar mısınız ?

Kırşehir’i cezalandırmak adına her türlü hizmete engel olarak partinizin oylarını yüzde 20 seviyesine çektiğinizden haberiniz var mı ?

Partinizi düşünüyor musunuz onu da bilmiyorum ama bu kin ve nefret siyasetinin sizleri de halkın gözünde giderek bitirdiğinizin farkında olmanız dileği ile…

Ömer Duran

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.