Mustafa Kendirli, ''17 Yıl Önce Türkiye'de Acil Hizmet Birimi Yoktu''

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.04.2019 - 18:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mustafa Kendirli, ''17 Yıl Önce Türkiye'de Acil Hizmet Birimi Yoktu''

T.C Sağlık Bakanlığı tarafından Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edilen 8 adet ambulans gerçekleştirilen törenle hizmete girdi. İl ve İlçe merkezlerimizde kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen 8 Adet Ambulans dağıtım törenine Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli , Garnizon komutanı Ferhat Kuram, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Türkoğlu, İl Müftüsü Mehmet Yaman, Meteoroloji İl Müdürü Seyit Ahmet Yıldız, Sağlık Hizm. Başkanımız Serdar Duru, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ayça Ünveren, İdarecilerimiz ve çok sayıda sağlık personeli katıldı. 17 YIL ÖNCE TÜRKİYE'DE ACİL HİZMETİ VEREN BİR BİRİM YOKTU Daha önceki açıklamaları ile gündeme oturan Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli törendeki konuşmasında , ''112 acil noktasında , hastalara ulaşma noktasında inşallah gücümüze güç katacak diyorum.40 tane araca ulaşmışız.Elhamdülillah Nereden nereye geldik.112 acil hizmeti veren Türkiye'de 17 yıl evvel bir birim yoktu.94-95 yılında bir yakınım hastalandı ve acil hastaneye götürmemiz icap etti.Tabi acil hizmet veren bir yapının olup olmadığını bilmiyorduk.Çünkü başımıza gelmedi öyle bir hastalık rahatsızlık yaşamamıştık.Can havliyle hastanenin numarasını aradık ve daha sonra öğreniyoruz tabi santrali imiş hastanenin ısrarla ben de diyorum ki genç yaştayım çocuk yaştayım ; hastamız var bize acil bir ambulans ...''Öyle bir hizmetimiz yok bizim kardeş herhalde sen çok amerikan filmi seyrediyorsun.'' dedi ve telefonu yüzüme kapattı.Hiç unutmuyorum bunu o yüzden Allah'a ne kadar şükretsek azdır.'' açıklamalarında bulundu.

T.C Sağlık Bakanlığı tarafından Kırşehir İl Sağlık Müdürlüğü'ne tahsis edilen 8 adet ambulans gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.

İl ve İlçe merkezlerimizde kullanılmak üzere İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilen 8 Adet Ambulans dağıtım törenine Kırşehir Valisi İbrahim Akın, Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli , Garnizon komutanı Ferhat Kuram, İl Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Suat Türkoğlu, İl Müftüsü Mehmet Yaman, Meteoroloji İl Müdürü Seyit Ahmet Yıldız, Sağlık Hizm. Başkanımız Serdar Duru, Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yahya Şahin, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Ayça Ünveren, İdarecilerimiz ve çok sayıda sağlık personeli katıldı.

17 YIL ÖNCE TÜRKİYE'DE ACİL HİZMETİ VEREN BİR BİRİM YOKTU

Daha önceki açıklamaları ile gündeme oturan Kırşehir Milletvekili Mustafa Kendirli törendeki konuşmasında , ''112 acil noktasında , hastalara ulaşma noktasında inşallah gücümüze güç katacak diyorum.40 tane araca ulaşmışız.Elhamdülillah Nereden nereye geldik.112 acil hizmeti veren Türkiye'de 17 yıl evvel bir birim yoktu.94-95 yılında bir yakınım hastalandı ve acil hastaneye götürmemiz icap etti.Tabi acil hizmet veren bir yapının olup olmadığını bilmiyorduk.Çünkü başımıza gelmedi öyle bir hastalık rahatsızlık yaşamamıştık.Can havliyle hastanenin numarasını aradık ve daha sonra öğreniyoruz tabi santrali imiş hastanenin ısrarla ben de diyorum ki genç yaştayım çocuk yaştayım ; hastamız var bize acil bir ambulans ...''Öyle bir hizmetimiz yok bizim kardeş herhalde sen çok amerikan filmi seyrediyorsun.'' dedi ve telefonu yüzüme kapattı.Hiç unutmuyorum bunu o yüzden Allah'a ne kadar şükretsek azdır.'' açıklamalarında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.