Mustafa Er Kırşehir Belediyespor'dan Ayrıldı

SPOR 16.07.2020 - 23:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mustafa Er Kırşehir Belediyespor'dan Ayrıldı

Kırşehir Belediyespor teknik direktörü Mustafa Er , yeşil beyazlı kulüpten ayrıldığını duyurdu.

İşte Mustafa Er'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama: Türkiye Futbol Federasyonu'nun liglerle ilgili aldığı kararın ardından Kırşehir Belediyespor'daki görevim sona erdi. Bu süreçte ekibimle birlikte bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na, kulüp başkanımız ve yöneticilerimize, futbolcularımıza, kulüp personelimize, taraftarımıza ve basın mensuplarına teşekkürü bir borç bilirim. İvme yakaladığımız dönemde dünyayı saran pandemi olmasa eminim ki takımımızı çok daha iyi noktaya taşıyacaktık. Ancak her şeyin başı sağlık. Bir an önce dünyanın bu illetten kurtulması en büyük temennim. Ben ve ekibim futbol yolculuğumuzda yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken, gelecek dönemde Kırşehir Belediyespor'a da başarılar dilerim. Saygılarımla...
Kırşehir Belediyespor teknik direktörü Mustafa Er , yeşil beyazlı kulüpten ayrıldığını duyurdu.

İşte Mustafa Er'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun liglerle ilgili aldığı kararın ardından Kırşehir Belediyespor'daki görevim sona erdi.

Bu süreçte ekibimle birlikte bizlere desteklerini esirgemeyen başta Sayın Belediye Başkanımız Selahattin Ekicioğlu'na, kulüp başkanımız ve yöneticilerimize, futbolcularımıza, kulüp personelimize, taraftarımıza ve basın mensuplarına teşekkürü bir borç bilirim. İvme yakaladığımız dönemde dünyayı saran pandemi olmasa eminim ki takımımızı çok daha iyi noktaya taşıyacaktık. Ancak her şeyin başı sağlık. Bir an önce dünyanın bu illetten kurtulması en büyük temennim. Ben ve ekibim futbol yolculuğumuzda yeni bir sayfa açmaya hazırlanırken, gelecek dönemde Kırşehir Belediyespor'a da başarılar dilerim.

Saygılarımla...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.