Mustafa Çelik Bil Okulları Genel Müdür Oldu

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2017 - 10:52, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Mustafa Çelik Bil Okulları Genel Müdür Oldu

2017-2018 yılı eğitim ve öğretim yılına güçlü bir kadroyla girmeye hazırlanan Bil Okulları, Kırşehir Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çelik'i genel müdür olarak kadrosuna kattı. Kırşehir Milli Eğitim Eski  Şube Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, ''29 yıldır onur ve gurur duyarak yürüttüğüm Devlet memurluğu görevimden, kendi isteğimle, 17 Nisan 2017 günü itibariyle emekli olup ayrılıyorum. Bundan sonraki çalışma hayatımı KIRŞEHİR BİL Okulları Genel Müdürü olarak icra edeceğim. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza, Türk istikbalinin genç evlatlarına ve dolayısıyla şirin Kırşehir’ime, ülkeme, milletime, devletime bu çatı altında hizmet etmeye gayret edeceğim. Devletime olan güçlü sadakat ve içten bağlılığım her daim ve sonsuza kadar devam edecektir. Geride bıraktığım 29 yıl boyunca görev ve sorumluluklarımı yerine getirirken hiçbir zaman dil, ırk, cinsiyet, siyasi düşünce, din ve mezhep ayırımı yapmadım. Resmi sıfatlarımın gerektirdiği itibar ve güvene hep layık olmaya gayret ettim. Devletimin ve milletimin menfaatlerini her şeyin üstünde tuttum. Bu hep böyle devam edecek. 29 yıllık Devlet memurluğum boyunca; Aksaray Ortaköy Harmandalı Kasabası Atatürk İlköğretim okulunda Öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı, Kırşehir Kaman Hamit Kasabası 100.Yıl İlkokulu Öğretmenlik, Kırşehir Kaman İlçesi Tamirli Kasabası İlköğretim Okulu Müdürü, Kırşehir Merkez Eğitim Araçları ve Donatım Müdür Yardımcısı, Kırşehir Merkez Öğretmenevi ve ASO Müdür Yardımcısı ve Müdürü, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü(1996-1997),Kırşehir Merkez Öğretmenevi ve ASO Müdürü, Kırşehir Merkez Halk Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı, Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgisayar İlsis Ağ Yöneticisi, Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü, Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü İl Müdür yardımcısı, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü, Kırşehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaptım. Hep iyi, güzel ve değerli insanlarla başarılı ve uyumlu bir şekilde çalıştım. Hiç incinmedim, kırılmadım, üzülmedim. Meslek hayatım boyunca bir şekilde yollarımız kesişen, başta öğrencilerim olmak üzere, öğretmen arkadaşlarıma, yöneticilerimize, mesai arkadaşlarıma, Kırşehir halkına ve uzun yıllar birlikte koştuğumuz mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitimde Marka Kent olan Kırşehir’imizde, Aklın Yolu BİL Okullarında Kırşehir halkına hizmet etmeye devam edeceğim. Gönlümü burada bırakıp ayrılırken, eğer varsa tüm haklarımı da helal ediyor, tüm dost ve arkadaşlarıma selamlarımı, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.  
2017-2018 yılı eğitim ve öğretim yılına güçlü bir kadroyla girmeye hazırlanan Bil Okulları, Kırşehir Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çelik'i genel müdür olarak kadrosuna kattı.

Kırşehir Milli Eğitim Eski  Şube Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamada, ''29 yıldır onur ve gurur duyarak yürüttüğüm Devlet memurluğu görevimden, kendi isteğimle, 17 Nisan 2017 günü itibariyle emekli olup ayrılıyorum. Bundan sonraki çalışma hayatımı KIRŞEHİR BİL Okulları Genel Müdürü olarak icra edeceğim. Geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımıza, Türk istikbalinin genç evlatlarına ve dolayısıyla şirin Kırşehir’ime, ülkeme, milletime, devletime bu çatı altında hizmet etmeye gayret edeceğim. Devletime olan güçlü sadakat ve içten bağlılığım her daim ve sonsuza kadar devam edecektir. Geride bıraktığım 29 yıl boyunca görev ve sorumluluklarımı yerine getirirken hiçbir zaman dil, ırk, cinsiyet, siyasi düşünce, din ve mezhep ayırımı yapmadım. Resmi sıfatlarımın gerektirdiği itibar ve güvene hep layık olmaya gayret ettim. Devletimin ve milletimin menfaatlerini her şeyin üstünde tuttum. Bu hep böyle devam edecek. 29 yıllık Devlet memurluğum boyunca; Aksaray Ortaköy Harmandalı Kasabası Atatürk İlköğretim okulunda Öğretmenlik ve Müdür Yardımcılığı, Kırşehir Kaman Hamit Kasabası 100.Yıl İlkokulu Öğretmenlik, Kırşehir Kaman İlçesi Tamirli Kasabası İlköğretim Okulu Müdürü, Kırşehir Merkez Eğitim Araçları ve Donatım Müdür Yardımcısı, Kırşehir Merkez Öğretmenevi ve ASO Müdür Yardımcısı ve Müdürü, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü(1996-1997),Kırşehir Merkez Öğretmenevi ve ASO Müdürü, Kırşehir Merkez Halk Eğitim Müdürlüğü Müdür Yardımcısı, Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Bilgisayar İlsis Ağ Yöneticisi, Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü, Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü İl Müdür yardımcısı, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü, Kırşehir İl Milli Eğitim Şube Müdürü olarak görev yaptım. Hep iyi, güzel ve değerli insanlarla başarılı ve uyumlu bir şekilde çalıştım. Hiç incinmedim, kırılmadım, üzülmedim. Meslek hayatım boyunca bir şekilde yollarımız kesişen, başta öğrencilerim olmak üzere, öğretmen arkadaşlarıma, yöneticilerimize, mesai arkadaşlarıma, Kırşehir halkına ve uzun yıllar birlikte koştuğumuz mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Eğitimde Marka Kent olan Kırşehir’imizde, Aklın Yolu BİL Okullarında Kırşehir halkına hizmet etmeye devam edeceğim. Gönlümü burada bırakıp ayrılırken, eğer varsa tüm haklarımı da helal ediyor, tüm dost ve arkadaşlarıma selamlarımı, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.