Müsiad Kırşehir Temsilcisi Ömer Ali Öz, ''OSB Bir An Önce Genişlemeli''

GÜNDEM 01.01.2023 - 13:14, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Müsiad Kırşehir Temsilcisi Ömer Ali Öz, ''OSB Bir An Önce Genişlemeli''

Müsiad Kırşehir Temsilciliği, kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.Müsiad İl Temsilcisi Ömer Ali Öz, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin bir an önce genişletilmesi gerektiğini bildirdi.

Basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelen Müsiad İl temsilciliği faaliyet sunumu gerçekleştirdi.Faaliyet sunumunun ardından Müsiad Kırşehir İl Temsilcisi Ömer Ali Öz, yaptıkları faaliyetler ve Müsiad'ın çalışmaları hakkında basın açıklamasında bulundu.   ''MÜSİAD BİR ANADOLU HAREKETİDİR'' 30 üye sayısına ulaştıklarını açıklayarak şube olma şartını yerine getirdiklerini belirten Müsiad Kırşehir İl Temsilcisi Ömer Ali Öz, Müsiad'ın özünde bir Anadolu Hareketi olduğunu ve büyükşehirlere yığılan sanayisel üretimin 81 ile yayılarak yatırım ve üretimlerin tüm yurda yayılmasını amaçladıklarını belirtti.   '' KIRŞEHİR OSB BİR AN ÖNCE GENİŞLEMELİ '' Müsiad'ın, girişimciler arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Öz,  yurtdışı forumlarında üyelerin sektörleriyle ilgili iş bağlantıları yapmaya ve iş fonksiyonlarını senkronize etmeye çalıştıklarını ifade etti.Kırşehir'in sanayi, üretim ve ticaret noktasındaki sorunlrını Genel İdare Kurul toplantılarında dile getirdiklerini söyleyen Öz, Kırşehir sanayisinin gelişmesi için OSB'nin büyümesi ve gelişmesi ile birlikte jeotermal ihtisas organize sanayi bölgesi kurulumu konusundaki taleplerini devlet büyüklerine ilettiklerini kaydetti.   ''GEÇMİŞE TAKILI KALMAYALIM'' Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım yapılmaya alanlar ile ilgili gelen soruya ise 2019 öncesi düzenleme nedeniyle bazı girişimciler tarafından tapusu alınan boş alanlar bulunduğu belirtilerek, bunlarla ilgili herhangi bir tasarruf şansının olmadığı ve bu nedenle yeni bir organize sanayi bölgesi kurulması ve mevcut organize sanayi bölgesi'nin de genişletilmesi gerektiği bildirildi.    
Müsiad Kırşehir Temsilciliği, kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi.Müsiad İl Temsilcisi Ömer Ali Öz, Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nin bir an önce genişletilmesi gerektiğini bildirdi.

Basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelen Müsiad İl temsilciliği faaliyet sunumu gerçekleştirdi.Faaliyet sunumunun ardından Müsiad Kırşehir İl Temsilcisi Ömer Ali Öz, yaptıkları faaliyetler ve Müsiad'ın çalışmaları hakkında basın açıklamasında bulundu.

 

''MÜSİAD BİR ANADOLU HAREKETİDİR''

30 üye sayısına ulaştıklarını açıklayarak şube olma şartını yerine getirdiklerini belirten Müsiad Kırşehir İl Temsilcisi Ömer Ali Öz, Müsiad'ın özünde bir Anadolu Hareketi olduğunu ve büyükşehirlere yığılan sanayisel üretimin 81 ile yayılarak yatırım ve üretimlerin tüm yurda yayılmasını amaçladıklarını belirtti.
 
'' KIRŞEHİR OSB BİR AN ÖNCE GENİŞLEMELİ ''

Müsiad'ın, girişimciler arasında bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Öz,  yurtdışı forumlarında üyelerin sektörleriyle ilgili iş bağlantıları yapmaya ve iş fonksiyonlarını senkronize etmeye çalıştıklarını ifade etti.Kırşehir'in sanayi, üretim ve ticaret noktasındaki sorunlrını Genel İdare Kurul toplantılarında dile getirdiklerini söyleyen Öz, Kırşehir sanayisinin gelişmesi için OSB'nin büyümesi ve gelişmesi ile birlikte jeotermal ihtisas organize sanayi bölgesi kurulumu konusundaki taleplerini devlet büyüklerine ilettiklerini kaydetti.

 

''GEÇMİŞE TAKILI KALMAYALIM''

Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde yatırım yapılmaya alanlar ile ilgili gelen soruya ise 2019 öncesi düzenleme nedeniyle bazı girişimciler tarafından tapusu alınan boş alanlar bulunduğu belirtilerek, bunlarla ilgili herhangi bir tasarruf şansının olmadığı ve bu nedenle yeni bir organize sanayi bölgesi kurulması ve mevcut organize sanayi bölgesi'nin de genişletilmesi gerektiği bildirildi.


 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.