Murat Bahadır'ın Kaleme Aldığı ''Aynı Bozkırın Çocukları'' İsimli Kitap Çıktı

KÜLTÜR 17.08.2022 - 13:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Murat Bahadır'ın Kaleme Aldığı ''Aynı Bozkırın Çocukları'' İsimli Kitap Çıktı

Ankara'da görev yapan Kırşehirli Hakim Murat Bahadır'ın kaleme aldığı, Kırşehir'i anlatan ve 15 hikayeden oluşan ''Aynı Bozkırın Çocukları'' isimli kitabı çıktı.

Ankara'da görev yapan Ağır Ceza Hakimi hemşehrimiz Murat Bahadır, babasının anılarından yola çıkarak kaleme aldığı ve Kırşehir'i anlatan ''Aynı Bozkırın Çocukları'' isimli kitabı, Karina Yayınevinden çıktı.Gazetemize kitabıyla ilgili açıklamada bulunan Bahadır, ''Yaklaşık 1,5 yıllık bir çalışmanın ürünü olan kitabım 'Aynı Bozkırın Çocukları' rahmetli babamın anılarından yola çıkarak kurguladığım anı ve hikaye kitabı. Kitap toplam 188 sayfa. İçerisinde 15 adet hikaye var. Hikayelerde genel olarak anne sevgisi, evlat sevgisi, hayvan sevgisi, doga ve çevre bilinci, misafirperverlik, kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerden çerçilik ve seyyar berberlik, sağlığın insan hayatındaki önemi gibi muhtelif konular hikayeleştirilerek mizahi bir dille işlenmektedir. Önsözü Dünya Kırşehirliler Derneği Başkanı sayın Ünal Kaya tarafından yazılan kitabım, Ankara'da faaliyet gösteren Karina Yayınevi tarafından basılmıştır. Kitap yayinevinin internet sitesinden satışa çıkmıştır. Kırşehir bozkır kültürünün tüm renkleriyle anlatılmaya çalışıldığı kitabımın insanlar tarafından büyük bir beğeniyle okunacağını umut ediyorum'' ifadelerini kullandı. KİTABIN ARKA KAPAĞI : MURAT BAHADIR KİMDİR ?  
Ankara'da görev yapan Kırşehirli Hakim Murat Bahadır'ın kaleme aldığı, Kırşehir'i anlatan ve 15 hikayeden oluşan ''Aynı Bozkırın Çocukları'' isimli kitabı çıktı.

Ankara'da görev yapan Ağır Ceza Hakimi hemşehrimiz Murat Bahadır, babasının anılarından yola çıkarak kaleme aldığı ve Kırşehir'i anlatan ''Aynı Bozkırın Çocukları'' isimli kitabı, Karina Yayınevinden çıktı.Gazetemize kitabıyla ilgili açıklamada bulunan Bahadır, ''Yaklaşık 1,5 yıllık bir çalışmanın ürünü olan kitabım 'Aynı Bozkırın Çocukları' rahmetli babamın anılarından yola çıkarak kurguladığım anı ve hikaye kitabı. Kitap toplam 188 sayfa. İçerisinde 15 adet hikaye var. Hikayelerde genel olarak anne sevgisi, evlat sevgisi, hayvan sevgisi, doga ve çevre bilinci, misafirperverlik, kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerden çerçilik ve seyyar berberlik, sağlığın insan hayatındaki önemi gibi muhtelif konular hikayeleştirilerek mizahi bir dille işlenmektedir. Önsözü Dünya Kırşehirliler Derneği Başkanı sayın Ünal Kaya tarafından yazılan kitabım, Ankara'da faaliyet gösteren Karina Yayınevi tarafından basılmıştır. Kitap yayinevinin internet sitesinden satışa çıkmıştır. Kırşehir bozkır kültürünün tüm renkleriyle anlatılmaya çalışıldığı kitabımın insanlar tarafından büyük bir beğeniyle okunacağını umut ediyorum'' ifadelerini kullandı.

KİTABIN ARKA KAPAĞI :

MURAT BAHADIR KİMDİR ?

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.