Müjde Diyerek Duyurdu

EKONOMİ 04.05.2020 - 11:07, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Müjde Diyerek Duyurdu

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Bakanlar Kurulunda normalleşme süreci için ilk adımların atılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Bakanlar Kurulu'nda normalleşme adımlarının görüşüleceği öğrenilirken; Hükümete yakınlığı ile bilinen Abdulkadir Selvi müjde başlığı ile , küçük esnaf, berberler, kuaförler, kafe ve pastane, restoran gibi hizmet veren yerlerin mayıs ayında açılacağını öne sürdü.Selvi yazısında oteller, camiler ve uçuşların da haziran ayında açılacağını belirtti. "SIKI ÖNLEMLER GELİYOR" Selvi, "Mayıs ayında küçük esnaf, berberler, kuaförler, kafe ve pastane, restoran gibi hizmet veren yerler açılıyor. Tabii çok sıkı önlemler geliyor" ifadelerini kullandı. 65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA SOKAĞA ÇIKMA İZNİ Öte yandan Koronavirüs salgını ile mücadele konusunda değerlendirmelerde bulunan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Hafta sonu diğer insanların sokağa çıkmadığı günlerde 65 yaş ve üstüne belirli sınırlarla birkaç saatliğine sokağa çıkma izni verilecek" dedi.  
Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Bakanlar Kurulunda normalleşme süreci için ilk adımların atılması bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak. Bakanlar Kurulu'nda normalleşme adımlarının görüşüleceği öğrenilirken; Hükümete yakınlığı ile bilinen Abdulkadir Selvi müjde başlığı ile , küçük esnaf, berberler, kuaförler, kafe ve pastane, restoran gibi hizmet veren yerlerin mayıs ayında açılacağını öne sürdü.Selvi yazısında oteller, camiler ve uçuşların da haziran ayında açılacağını belirtti.

"SIKI ÖNLEMLER GELİYOR"

Selvi, "Mayıs ayında küçük esnaf, berberler, kuaförler, kafe ve pastane, restoran gibi hizmet veren yerler açılıyor. Tabii çok sıkı önlemler geliyor" ifadelerini kullandı.

65 YAŞ ÜSTÜ VATANDAŞLARA SOKAĞA ÇIKMA İZNİ

Öte yandan Koronavirüs salgını ile mücadele konusunda değerlendirmelerde bulunan Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, "Hafta sonu diğer insanların sokağa çıkmadığı günlerde 65 yaş ve üstüne belirli sınırlarla birkaç saatliğine sokağa çıkma izni verilecek" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.